Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy gondban vagyunk, nagyon...

Nagy gondban vagyunk, nagyon tetszik az Elza név de most a mese miatt nem jutunk dűlőre. Vállalható név szerintetek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem siman vallalhato,nincs vele semmi baj.Nekem tetszik.A mese amugy is mar lassan 4 eves,de ha most jott volna ki akkor se jelentene ez problemat es adnam.
2017. nov. 12. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
#9 Mindenki azt a nevet adja a gyerekének, amit akar! Neked semmi közöd hozzá!
2017. nov. 12. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
3%

Felénk is tehénnév volt régen.

Nekem kicsit oregasszonyos, mint a Rozi, Magdi es tsai

2017. nov. 12. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is az Elizát javasoltam volna, mint fentebb, kicsit lágyabb a hangzása, és a mese se zavarna miatta.
2017. nov. 12. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik maga a név, de ha annyira tetszene, akkor baromira nem érdekelne egy mese, hogy emiatt ne adjam.
2017. nov. 13. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennyi erővel a Jázmin is vállalhatatlan, mert így hívják a hercegnőt? Ez hülyeség. Az emberek többsége az sem tudja, hogy ki Elza. Meg egyébként nem egy horrorfilmszereplőről neveznéd el. Amúgy meg honnan tudod, hogy adsz egy nevet és 3 év múlva nem jön egy rajzfilm amiben úgy hívják a főszereplőt? Ez alapján nem lehet választani...
2017. nov. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!