Nektek milyen fiú/lány név tetszik?
ikreket várok :) 1 fiút és 1 kislányt. arra lennék kiváncsi nektek milyen nevek tetszenek.illetve ezekhez mit szoltok ? nekem fiubol ezek tetszenek : kornél,konrád,szilveszter,arnold,zoltán
lányból nagyon nem tetszett meg semmi esetleg a vanda.
Kislanyom Lina, de mostanaban nagyon tetszik a Hédi nev.
Fiubol Adrian, de a felsoroltjaid kozul a Kornel is tetszik :)
Szerintem ezek szépek:
Dániel-Daniella, Martin-Martina
Szerintem külön-külön is szép név mindegyik és illenek egymáshoz.
Fiú: Dávid, András, Krisztián
Lány: Alexandra, Viktória, Olívia, Johanna, Regina
Az általad felsoroltakkal sincs baj. :)
Hagyományos lánynév:
Rita, Abigél, Zita, Marianna, Henrietta, Csilla, Diána, Karola, Karolina, Éva, Gerda, Gyöngyvér, Julianna, Natália, Zsanett, Regina, Fruzsina, Evelin
Ritkább lánynév:
Nadin, Odett, Marina, Miléna, Polla, Liza, Hermina, Stella, Daniella, Alina, Larina
Hagyományos Fiúnév:
Márk, András, Gergely, Zsolt, Andor, Róbert, Miklós, Ákos, Balázs, Áron, Iván, Lénárd, Lőrinc, Sebestyén
Különleges fiúnevek:
Norman, Erik, Damján, Stefán, Illés
Rómeó és Júlia ? xDD
Viccet félretéve,szerintem az Alina nem rossz a kislánynak,de a vezetéknévhez nem biztos,hogy passzol.Fiú név...Dorián,Zoltán,
Lánynév ami még tetszik:Gabriella,Adrienn,Helga,Virág,Dominika,Sára,Laura,Evelin,
Nekem a felsoroltjaid kozul tetszenek:
Arnold, Kornel, Zoltan
A konrad se rossz, es a szilveszter meg eleg kiakaszto nev lehet szegeny gyereknek. En ismerek egy szilvesztert, esztikenek, meg szilvikenek hivjak szerencsetlent.
Lanybol a Vanda szerintem is szep, azon kivul a viktoria tetszik, bar mostanaban elegge gyakori lett. Ami kulonleges az szerintem a dalma.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!