Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néhány kismama miért "haknizik...

Néhány kismama miért "haknizik" a terhességével?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több celeb, és teljesen hétköznapi ember, aki gyereket vállal, folyamatosan árasztja el a közösségi oldalakat, a terhesség, majd a szülés utáni állapot minden egyes pillanatával.

Én elhiszem, hogy örülnek neki, de ez tényleg szükséges?

Ugye megtörtént a teherbeesés, és onnantól kezdve özönlenek a képek amin látszik, hogy mennyit nőtt a hasa, ha még semmit, mert épphogy kiderült, akkor kitolja a hasát. Aztán a folyamatos helyzetjelentésekhez hozzátartozik a panaszkodás, főleg a vége felé, mikor megdagad a bokájuk, nehezebb felkelni, és úgy általában bármit csinálni.

Én elhiszem, hogy ez kellemetlen, de kell ezt mindenkinek tudni?

A gépezet akkor indul be igazán, ha megszületik a gyermek. Van kismama ismerősöm, aki naponta rak fel vagy selfie-t a gyerekével, vagy csak a gyerekét lefotózza. Biztos változik annyit minden egyes nap, hogy posztolni kelljen róla?

Természetesen a panaszkodás itt sem marad el, instagramon Szabó Zsófi, szokott olyan képeket kirakni, hogy hajnali 3-kor nem alszik, mert felkelt a baba. Illetve ilyeneket, hogy "kialvatlan vagyok, mert 21 hete anya vagyok".

Erre tényleg nem értem mi szükség van. Az ember jó esetben tudja mivel jár a gyerekvállalás, pláne az első pár év.

Lehet mondani, hogy én egy tapló férfi vagyok, de úgy gondolom se a facebookon, se az instagramon nincs szükség 600 darab posztra, hogy most épp répapürét ettünk, aztán éjszaka 3-szor kellett felkelni, és az új pelus annyira nem jött be, mint a régi stbstbstb.

Én úgy vagyok vele, hogy néha egy kép, egy családi fotó simán belefér, hadd lássák a messzebb élő rokonok, barátok is a babát, de minden nap szerintem senkit nem érdekel ilyen részletességgel, hogy éppen mi történt.

Mire jó ez?

2018. máj. 4. 13:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Büszkék rá! A híresebb emberek meg a like miatt teszik, sokan ugyanis pénzt kapnak érte. Nekem is volt ismerősöm, aki közel 2 évig (szinte a fogantatástól kezdve), minden nap legalább 2 fotót kitett, meg ment az eszmefuttatás a többi anyukával, hogy kinek a gyereke mekkorát fingott! Rajtuk röhögött már mindenki. De aztán befejezték! Én mondjuk már az ismerőseim 60%át nem követem Facebookon, Instagramon meg simán nincsenek fent (szerencsémre) az idegesítőbbek. Ha rám hallgatsz, csak ne kövesd őket Facebookon, attól még az ismerősöd marad csak nem látod a hülyeségeket. Instán meg ... :DD passz, ne járj fel annyit! xD
2018. máj. 18. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!