Terhességi történetek, élmények és vitaminok amik elősegítették!?
Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy akiknek lenne olyan élményük hogy nem sikerült a baba elkezdtek valamit szedni és összejött. Azok elmesélnék?! És azt is,hogy mit szedtek?
(Nem érdekel az olyan válasz,hogy de a vitamintol ettol attol nem esel teherbe stb.) Koszonom :)
Mi 1,5 éve akartunk már babát.
Decemberben már úgy voltam, hogy februárig lecseng a nagy hajtás, majd elmegyek dokihoz aki majd ugye megnézi a peteérést...
December nagyon hízos volt, rengeteg utazás, család, munka, és összesen 1x voltunk együtt a férjemmel...
Majd Januárban pozitívat teszteltem...
Nekünk sajnos 2016-ban lett volna babánk, de a 41.héten sajnos halva született. A lényeg, hogy utána mindennél jobban szerettünk volna gyermeket. Több mint egy évig minden hónap sikertelen volt. Azalatt az idő alatt mindent bevetettünk a siker érdekében. De aztán átadtam ezt a helyzetet Istennek, nem szorongattam tovább. Ez volt tavaly októberben, január 3.án pozitívat teszteltünk.
Azóta is minden rendben. Hálásak vagyunk Istennek ezért a bizonyságért is. Ha szeretnéd szívesen imádkozom érted vagy akiről épp szó van. Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!