A férjem már akarna, én még nem. Várnátok vagy szülnétek?
A férjem 35 lesz, én pedig 26.
9 éve vagyunk együtt, ő szeretne már gyereket, de én még nem érzem azt hogy nagyon akarok. Tudom, hogy 35, tudom hogy nem lesz fiatalabb...ti várnátok még, vagy szülnétek mert ő akarja most jobban?
Ha várunk még, nem lesz szerintetek késő neki?
Köszi a véleményeket.
"Viszont ha nagyon szeretne jönni a baba, úgyis jönni fog és akkor sem lesz tragédia.
(Én véletlenül lettem terhes,"
Na az ilyeneken kiakadok, mint a kakukkos óra.
Mi az, hogy véletlenül lettél terhes?
Hagyjuk már! Védekezés nélkül dugtál, mit vártál, mi jön, a hatos villamos???
1. Az, hogy most elkezdtek próbálkozni, korántsem jelenti azt, hogy rögtön terhes is lennél. A párok 1/5-e meddő (azaz 1 éven belül nem fogan meg a baba). Azt írod, hogy kb 5 év múlva tudnád elképzelni. Tanácsom, hogy felezd meg a most és az 5 év múlva közti időt, és kezdjetek el 30 éves korodban próbálkozni.
2. Azért, mert logikusan érvelve megcáfolt egy érzelmileg túlfűtött, teljesen irreleváns valaszt, nem jelenti azt, hogy flegma a kérdező.
Elhagynám.
Ezt komolyan mondom, mert ez azt jelenti, hogy nem illónk össze.
1. vagy szülsz totál "éretlenül" (értsd: nem akartál), és ha nem lesz mázlija a gyerekednek, akkor úgy is viselkedsz vele (sokan hibáztatják a gyereküket, "miért kellett megszüljelek")
2. vársz, és vállalod, hogy esetlg elhagy, mert ő meg szeretne már gyereket
Ez hogy hagyjam el, ez tényleg mégis milyen tanács vagy gondolkodás?
Írtam, hogy 5 éven belül akarok szülni. Tegyük fel elválunk. Mire külön megyünk, talál valakit, és mire eljutna az új kapcsolat oda hogy gyereket vállalnának ugyanúgy ott lenne hogy 2-4 év. És minek hagynánk el egymást ha ezt leszámítva semmi gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!