Ti így belevágnátok a babaprojektbe vagy várnátok még?
30-as házaspár vagyunk. Anyagilag rendben vagyunk. Nem élünk kiskirályokként, de egy teljesen átlagos életszínvonalon.
Korábban nem nagyon volt téma a baba, mert én nem akartam gyereket. A férjemnek mindegy volt. Ő azért azt mondta, szeretne, de nem annyira, hogy mást keressen helyettem, mert imád (amúgy 10 éves, stabil, a mai napig jól működő kapcsolat ez)
Szóval az elmúlt években határozottan tudtam, hogy sosem akarok gyereket. Aztán egy pár hónapja megkattantam, mintha valami belém bújt volna, és másra se tudok gondolni, csak arra, mennyire szeretnék anya lenni.
Ezért merült fel bennem a kérdés... Mert azért ez egy 180 fokos fordulat volt az életemben, és korábban nem tudtam elképzelni magam gyerekkel, most nélküle nem tudom elképzelni. De mi van, ha egy idő után az a kapcsoló, ami átment bennem, visszakapcsolódik? Vagy már nem fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!