Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem már akarna, én még...

A férjem már akarna, én még nem. Várnátok vagy szülnétek?

Figyelt kérdés

A férjem 35 lesz, én pedig 26.

9 éve vagyunk együtt, ő szeretne már gyereket, de én még nem érzem azt hogy nagyon akarok. Tudom, hogy 35, tudom hogy nem lesz fiatalabb...ti várnátok még, vagy szülnétek mert ő akarja most jobban?

Ha várunk még, nem lesz szerintetek késő neki?

Köszi a véleményeket.

2018. máj. 3. 09:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Várnék, ez egyértelmű. Gyerekem akkor lesz, amikor én is akarom.
2018. máj. 3. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
nem veletlen szoktak mondani hogy korodhoz illo part valassz
2018. máj. 3. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Megértem a férjed.
2018. máj. 3. 10:05
 4/20 anonim ***** válasza:
63%
Pasiknal ez mas. Persze kerdes mennyit varnal. 5 evet? 10et?
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

Én 28 vagyok, a férjem 40.

Nálunk is fennállt ez a probléma.

Én azt tanácsolom, hogy ne szülj addig, amíg nem érzed rá késznek magad.

Viszont ha nagyon szeretne jönni a baba, úgyis jönni fog és akkor sem lesz tragédia.

(Én véletlenül lettem terhes, most vagyok 28 hetes. Először nagyon megijedtem, de boldogok vagyunk az egyéb nehézségek ellenére is. Szóval úgy is mondhatjuk, hogy nálunk az élet oldotta meg a "problémát").

6/20 anonim ***** válasza:
69%

Várnék. Sok kapcsolatot megvisel a gyerekvállalás. Ha gond lesz, akkor nem ő marad ott egy gyerekkel, hanem te.

Ezért a nőnek csak akkor érdemes szülni, ha tényleg bármit megtenne az anyaságért, és egyedül is tudja és akarja vállalni. A pasiknak könnyű: ha mégse olyan jó buli a gyereksírás, legfeljebb lelép.

Millió példa van rá, hogy az is, akiről soha senki nem gondolta volna.

2018. máj. 3. 10:07
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Várnék.
2018. máj. 3. 10:10
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem értek egyet azzal, hogy korban hozzám illőt kellett volna választani. Ezt a 9 évünk is alátámasztja, meg azok a nehézségek is amiket mi együtt megéltünk. Természetesen a válaszod nem hasznos, mert a kérdésemhez semmi köze nem volt.

Nem ragaszkodik kézzel-lábbal hozzá hogy terhes legyek, nem forog minden gondolata a gyerek körül, csak jelezte hogy ő szeretné ha jönne.

Én sem ellenkezem kézzel-lábbal az ellen hogy én már pedig még nem szülök, el tudom magam képzelni gyerekkel, de nem érzek erős késztetést hogy legyen már most. Mondjuk azt sem tudom kellene-e erős késztetést érezni.

5 éven belül tudnám elképzelni.

2018. máj. 3. 10:12
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Mi lenne, ha ezt vele beszélned meg, nem itt szavaztatnád meg idegenekkel?
2018. máj. 3. 10:17
 10/20 A kérdező kommentje:

Az, hogy kiírtam ezt a kérdést, nem azt jelenti hogy vele nem beszéltem meg, illetve azt sem jelenti hogy az itt megszavaztatott eredmények alapján lesz gyerek vagy nem.

A hozzászólásod értelmetlen.

2018. máj. 3. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!