Otthon lévő anyák nem unjátok néha a mindennapi ugyanaz mókuskereket?
Én itthon vagyok, a gyerekek oviban délig, de megmondom őszintén sosem unatkozok, inkább mindig azon kapom magam, hogy már fél11 nem ettem és rohannom kell az oviba!
Rengeteg a házimunka. Csak olyankor csinálom mikor oviban vannak, tehát ősszegyűlik. Meg a bevásárlás... Van, hogy csak azzal elmegy szinte az a 4 óra amíg oviban vannak (ha több helyre megyek).
Szóval én nem unatkozok, de nem is mókuskeréknek fogom fel én szereten ezt, ezért vagyok itthon.
Ha nem érezném jól magamat, túl sok unalmas órám lenne, akkor dolgozni mennék, nem azért mert az olyan izgalmas, de akkor legalább értelmes dolgot csinálnék és kapnék egy kis pénzt :)
A gyerekeid óvodában, iskolában?? Te mit keresel otthon? Ha ennyire unod magad és nem tudsz mit kezdeni ezzel, akkor adódik a kérdés, hogy miért nem dolgozol? Megtehetnéd, hisz nem a gyerekek miatt vagy otthon, ha kell a pénz, azért ha meg nem vagytok rászorulva a pénzre, akkor meg azért mehetnél dolgozni...
De látom neked az se jó, ha a gyerekeidet kell ellátnod, mert akkor ugye csinálni is kell valamit!
Te amúgy tudod, hogy mit szeretnél? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ki van nyalva a kis valagad és jó dolgodban azt sem tudod mit csinálj!
Nekem sokkal nagyobb mókuskerék,hogy reggel rohanás,suli,munka aztán ugyanúgy rohanás suliba,haza,tanulni,és mire észbe kapok fekhetek le.Félve vallom be,hogy amikor a lányom nagyon taknyolt és köhögött kissé,akkor elmentem vele tápénzre és olyan jó volt nekünk otthon nyugiba,csak az otthoni dolgokat kellett megcsinálni,tanulgatni,és semmi rohanás.Alig várom,hogy megint babázhassak otthon.
Nem tudom miért vagy még otthon (én is többet voltam mint 3 év mert a lányom asztmás volt és immunhiányos és nem bírta a közösséget) de akkor csinálhatod azt is amit én,hogy beiratkoztam egy tanfolyamra,szombatonként jártam,akkor a férjem otthon volt,és tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!