Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon lévő anyák nem unjátok...

Otthon lévő anyák nem unjátok néha a mindennapi ugyanaz mókuskereket?

Figyelt kérdés
Az én mindennapjaim teljesen egyformák. 2 kisgyerrek itthon egyik ovis másik isis. Fözés takarítás bevásárlás, iskolába iviba vivés. Füszerezve a betegségeikkel, akkor itthon vannak. Hétvégén ugyanez. Csak akkor a héten összegyült hatalmas ruha adagot vasalom ki. Plusz a gyerekeket lefoglalni mert itthon vannak. Sose történik semmi más csak ez az egyforma mindennapok. Ti nem vagytok elfásulva ettöl? Mit csináltok hogy feldobjátok magatokat? Hogyan engeditek ki a gözt? Mit csináltok CSAK MAGATOKNAK amitöl kicsit kizökkentek ebböl?
2018. ápr. 28. 10:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Te nem két gyerekkel vagy otthon. Te egyedül vagy otthon ők meg óvodában iskolában. Egyszerű, dolgozz, hidd el, nem lesznek unalamasak a napjaid.
2018. ápr. 28. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Én itthon vagyok, a gyerekek oviban délig, de megmondom őszintén sosem unatkozok, inkább mindig azon kapom magam, hogy már fél11 nem ettem és rohannom kell az oviba!

Rengeteg a házimunka. Csak olyankor csinálom mikor oviban vannak, tehát ősszegyűlik. Meg a bevásárlás... Van, hogy csak azzal elmegy szinte az a 4 óra amíg oviban vannak (ha több helyre megyek).

Szóval én nem unatkozok, de nem is mókuskeréknek fogom fel én szereten ezt, ezért vagyok itthon.

Ha nem érezném jól magamat, túl sok unalmas órám lenne, akkor dolgozni mennék, nem azért mert az olyan izgalmas, de akkor legalább értelmes dolgot csinálnék és kapnék egy kis pénzt :)

2018. ápr. 28. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

A gyerekeid óvodában, iskolában?? Te mit keresel otthon? Ha ennyire unod magad és nem tudsz mit kezdeni ezzel, akkor adódik a kérdés, hogy miért nem dolgozol? Megtehetnéd, hisz nem a gyerekek miatt vagy otthon, ha kell a pénz, azért ha meg nem vagytok rászorulva a pénzre, akkor meg azért mehetnél dolgozni...

De látom neked az se jó, ha a gyerekeidet kell ellátnod, mert akkor ugye csinálni is kell valamit!

Te amúgy tudod, hogy mit szeretnél? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ki van nyalva a kis valagad és jó dolgodban azt sem tudod mit csinálj!

2018. ápr. 28. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Vagy menj dolgozni,vagy tanuld meg értékelni a dolgokat,meglàtni az apró örömöket.Ilyen egyszerű.
2018. ápr. 28. 16:43
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Tök egyszerű, dolgozz. Más nők mindezt munka mellett csinálják 2-3 gyerek mellett. Menj el plázázni, szépségszalonba, kévézz a barátnőiddel. Az eltartott nők ezt szokták nem? Ja, plusz vegyék fel bejárónőt, dadát és élheted az életed!
2018. ápr. 28. 17:06
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Miert nem dolgozol? Ezt en sem ertem.
2018. ápr. 28. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal nagyobb mókuskerék,hogy reggel rohanás,suli,munka aztán ugyanúgy rohanás suliba,haza,tanulni,és mire észbe kapok fekhetek le.Félve vallom be,hogy amikor a lányom nagyon taknyolt és köhögött kissé,akkor elmentem vele tápénzre és olyan jó volt nekünk otthon nyugiba,csak az otthoni dolgokat kellett megcsinálni,tanulgatni,és semmi rohanás.Alig várom,hogy megint babázhassak otthon.

Nem tudom miért vagy még otthon (én is többet voltam mint 3 év mert a lányom asztmás volt és immunhiányos és nem bírta a közösséget) de akkor csinálhatod azt is amit én,hogy beiratkoztam egy tanfolyamra,szombatonként jártam,akkor a férjem otthon volt,és tanultam.

2018. ápr. 28. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Tegyél ezek ellen. Adtak több tippet is.
2018. ápr. 29. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:
75% te bolond vagy, érdekes lehet melletted az élet...
2018. ápr. 30. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!