Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki úgy vállalt...

Van itt olyan, aki úgy vállalt babát, hogy egyáltalán nem volt segítsége (a férjén kívül)? Mennyire nehéz? Mesélnétek kicsit?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 07:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok megerősítést, örülök, hogy vannak sorstársaim. :) Én is külföldön élek, de ha a szüleim közelebb laknának se bíznám rájuk a gyerekem. Csak úgy látom az ismerőseimnél meg ez alap. Meg sokan ijesztgettek is azzal, hogy segítség az kell! Pedig nekem is az lenne a természetes, hogy egyedül oldom meg, úgy biztosan nem szól bele senki.

Még azt szeretném tudni, hogy kisbaba mellett lehet aludni, vagy valakinek mindig ébren kell lennie vele?

2018. ápr. 25. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha hagy titeket aludni, éljetek a lehetőséggel, mert máskülönben bediliztek :D

Tudom, nem gyakori, de pl az én fiam első naptól kezdve végigaludta az éjszakákat, csak enni-inni kelt fel.

2018. ápr. 25. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Mi nekünk vannak nagyszülők szerencsére,de nem úgy indultunk a csalàdalapítàsnak,hogy hú de jó lesz kire bízni...Egy Anyànak és egy Apànak igenis el kell tudnia làtni egyedül a gyermekeit.Ha pedig olykor elmegy a mamiékhoz,akkor lehet élvezni a szabadidőt.
2018. ápr. 25. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
1000km-re élünk, nincs segítség. Nehezebb, de logisztika kérdése az egész, plusz itt három napot igazolás nélkül maradhatsz itthon , ha kell. Részmunkaidő, stb.
2018. ápr. 25. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, persze, én volt, hogy lefektettem 2, és 5-kor a gyerek keltett, hogy elaludtam. :)
2018. ápr. 25. 15:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de milyen buta kérdés ez? Szeirnted a szülők ébren virrasztanak a baba mellett? Hát örülök ha alszanak :) Szerezz be egy légzésfigyelőt, akkor nyugodtan alhatsz, nem kell lesned :)
2018. máj. 2. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!