Van itt olyan, aki úgy vállalt babát, hogy egyáltalán nem volt segítsége (a férjén kívül)? Mennyire nehéz? Mesélnétek kicsit?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 07:33
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok megerősítést, örülök, hogy vannak sorstársaim. :) Én is külföldön élek, de ha a szüleim közelebb laknának se bíznám rájuk a gyerekem. Csak úgy látom az ismerőseimnél meg ez alap. Meg sokan ijesztgettek is azzal, hogy segítség az kell! Pedig nekem is az lenne a természetes, hogy egyedül oldom meg, úgy biztosan nem szól bele senki.
Még azt szeretném tudni, hogy kisbaba mellett lehet aludni, vagy valakinek mindig ébren kell lennie vele?
2018. ápr. 25. 13:32
12/16 anonim válasza:
Ha hagy titeket aludni, éljetek a lehetőséggel, mert máskülönben bediliztek :D
Tudom, nem gyakori, de pl az én fiam első naptól kezdve végigaludta az éjszakákat, csak enni-inni kelt fel.
13/16 anonim válasza:
Mi nekünk vannak nagyszülők szerencsére,de nem úgy indultunk a csalàdalapítàsnak,hogy hú de jó lesz kire bízni...Egy Anyànak és egy Apànak igenis el kell tudnia làtni egyedül a gyermekeit.Ha pedig olykor elmegy a mamiékhoz,akkor lehet élvezni a szabadidőt.
14/16 anonim válasza:
1000km-re élünk, nincs segítség. Nehezebb, de logisztika kérdése az egész, plusz itt három napot igazolás nélkül maradhatsz itthon , ha kell. Részmunkaidő, stb.
15/16 anonim válasza:
Lehet, persze, én volt, hogy lefektettem 2, és 5-kor a gyerek keltett, hogy elaludtam. :)
16/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de milyen buta kérdés ez? Szeirnted a szülők ébren virrasztanak a baba mellett? Hát örülök ha alszanak :) Szerezz be egy légzésfigyelőt, akkor nyugodtan alhatsz, nem kell lesned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!