Aki repült már egy év körüli babával, megosztaná a tapasztalatait?
Sajáttal nem, pár éve a mellettem ülő páréval igen. Szerencsétlen gyerek konkrétan már a beszállás előtt el kezdett sírni és meg akkor is sírt, amikor a bőröndöket szedték össze.... A szülők mindent kipróbáltak, de nem hagyta abba. Szerencsére csak 2,5 órás út volt, nem tudom mi lett volna hosszabb úton. Se nekik, se a gyereknek, se az utasoknak nem volt egy kellemes élmény.
Tavaly is volt egy baba a gépen, annak egy hangja se volt. Gondolom gyereke is válogatja, egy alapból nyugodtabb kicsi jobban viseli, mint egy nyugtalan típus. Én állásidő környékére időzíteném a helyedben, ha lehet.
Mi 1,5 évessel repültünk először, semmi probléma nem volt, de ő volt az egyedüli gyerek, aki nem sivított. Egy 8 hónapos szegény konkrétan az egész utat végig bőgte, pedig mindent bevetettek.
Idén lehet nekünk se lesz szerencsénk a dackorszakos ördögünkkel, bár nyílt színen továbbra is "tud viselkedni". Idegenek között csendes, nyugodt (mert megszeppen és leköti a sok ismeretlen látnivaló).
Egyébként fel- és leszálláskor cumi, itatás, szoptatás, hogy ne fájjon a füle.
Vigyél enni, inni neki bőven.
Valami kedvencet vagy újdonságot (könyv, játék...).
Külföldön élünk, 3 órás a repülőút, a picit négy hónapos korától pár havonta viszem Magyarországra, és mivel egyedül nevelem, ezért értelemszerűen mindig egyedül vittem.
Egyáltalán nem vészes , tele van a repülő kisbabákkal, kisgyerekekkel. Manapság ez már nem nagy kunszt. Te ismered a gyerekedet, hogy milyen, mennyire nyugodt, mivel lehet lekötni, mikor van az alvásideje. Én legtöbször úgy vettem a repülőjegyet, hogy a kora reggeli járatra, tehát hatkor már felszállt a repülő, ezért a koránkelés miatt várható volt hogy a repülön elalszik szerencsére ez be is jött. Egyébként meg a felszállás után a repülön fel lehet állni, lehet vele járkálni. Olyan másfél éves lehetett, amikor a felszállástól a leszállásig a folyosón sétált oda vissza, na én jól elfáradtam :)
Most már hároméves, úgyhogy most már leköti a tablet, így most egyszerűbb a dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!