Megosztaná velem tapasztalatait az a kismama, aki beadatta már a H1N1 elleni oltást? Volt mellékhatása?
Igen,a babával is minden rendben!
Úgy unom már ,hogy azért kéne szégyenkeznem mert beadták az oltást!Érezzem magam felelőtlennek?
És ha nem kapom meg ,elkapom és ne adj isten történik valami?Akkor mi van!?Ördögi kör!Ezért nem kéne azokat kritizálni ,leszólni mert volt aki beadatta!Most mi is kezdjük az oltás mellett lobbizni?Nem,nem ilyet még itt nem olvastam csak a sok leszóló hozzászólást azokra akik beadatták!KÖSZÖNJÜK NEM KÉRÜNK MÁR BELŐLE!!!
Mindenkinek szíve joga eldönteni ,hogy szeretné vagy sem.Elvégre felnőttek vagyunk.
Sziasztok!
21:05-ös vagyok újra. Lehet, hogy nem nekem szántad ezt a választ utánam lévő, de magamra veszem!
Nem ítélkeztem, nem bántottalak, csak megkérdeztem hogy van a babád! Szerintem iszonyatos dilemma ez minden gondolkodó, életét és szeretteit féltő embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!