Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítene valaki? Nem találok...

Segítene valaki? Nem találok egy kérdést.

Figyelt kérdés

Pár napja kérdezte egy kismama, hogy hogyan tudná megoldani, hogy semmiképp ne kelljen hüvelyi úton szülnie, hanem császárral, mert félti a nemi szervét és a szülés utáni nemi életét. Sehol nem találom, pedig el szerettem volna olvasni a hozzászólásokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleménye erről az anyukáknak. Esetleg egy hozzászóló tudja, hogy hol keresgéljek, mert hiába írtam különböző szavakat a keresőbe, nem adta ki ezt a kérdést

Köszi!

2010. jún. 12. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom lehet kitörölték mert csak ugy nemm tünikm el egy kérdés
2010. jún. 12. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
ha megtalálom akkor ide jövök elsőként
2010. jún. 12. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
2010. jún. 12. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez volt, az egy nagyon provokatív kérdés volt, ezért is érdekel annyira a "végeredmény". Azért köszi!
2010. jún. 12. 12:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Már valami 40 körüli válasz volt, amikor láttam.
2010. jún. 12. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Én emlékszem arra a kérdésre még ki is volt emelve, nagyon sok válasz volt már alatta. Érdekes hogy szinte szórol szóra ugyanúgy volt feltéve mint annál amit itt belinkelt a második.

De amúgy szerintem törölték a kérdést.

2010. jún. 12. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
2010. jún. 12. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez az!!! Nem értem, hogy én miért nem találtam meg! Köszi!
2010. jún. 13. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Tyhűűű...Tényleg elég provokatív a kérdés,hát még a kommentek,amiket hozzáfűzött a csaj...
2010. jún. 14. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!