Mit kezdjek a bolhákkal? Nem tudom jó helyre írom e a kérdést, vagy az állatok témakőrbe kellett volna. De hátha itt is választ találok.
Anyósomékkal kétgenerációs házban élünk, ők lenn, mi fönn.
Lenn benn van a lakásban a kutya, hozzánk még a lépcsőházba sem engedem be, mert állapotos vagyok, napokon belül babánk születik.
DE!Tegnap is találtam két bolhát a lakásban,és a gyerekszobában,meg mindenfelé találok kutyaszőrt.Már frászt kapok!Mit tudnék tenni?Valami ötlet?
Insecticid 2000 a neve, nálunk 3 hónap / ! / alatt teljesen kiirtotta. kemény menet lesz készülj fel, de kitatás!
Kb. 2 litert vegyetek meg ebből a szerből és ha lehet keressétek meg a bolhafészket. A többi praktika nálunk semmit nem ért. Emellett sok takarítás.
Szia!
Erre sajna rá kéne szánni némi pénzt! A kutyából is kikell írtani a bolhát, és a környezetét is ki kell bolhátlanítani. Menj el egy állatboltba, ot adnak szereket mindkettőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!