Sok kérdést látok hogy hová menjünk babával nyaralni, és megnéztem azokat a linkeket, lehetőségeket, de nekem annyira drágák? Én olyan max 8500/fő/éjre gondoltam, de nem találok sehol.
Pontosan milyen nyaralásra gondoltál?
Sajnos ezen kívül nagyrészt csak bérelhető házak vannak, ami babával nagyon rizikós...:(
Régebben tényleg voltak, de mostanában fejre állt minden...
Én találtam valóban olcsó utakat és szállodában.
1x-i reg.díj van 127.000 ft, 7 fő (egyenesági rokon veheti igénybe). Mo-i és külföldi ajánlat is van.
ja bocs, utolsó vagyok:
elérhetőséget szívesen küldök privátban.
Akkor ezt nézd meg:
Lillafüreden van, egy főnek 3 éjszaka reggelivel együtt (előszezonban - jún.30-ig tart) 14.100 Ft.
Az árban benne van vagy egy barlangfürdői belépő v. cseppkőbarlang belépő v. a Palota Hotel wellness részlegébe való belépő.
Mi most megyünk júniusban az akkor már majdnem 20 hónapos lányunkkal. Egy játszótéri anyuka ajánlotta, ők is nemrég voltak, nagyon dicsérte. Bőséges, nagy választékú büféreggeli, nagyon tiszta szobák-fürdőszobák, csendes stb.
Nem szerepel a honlapján, h bababarát, mi rákérdeztünk, adnak kiságyat, etetőszéket is.
Jaj, én már úgy várom...:)
Szia!
Van Gyenesdiáson egy apartman, ahol van olyan akció júniusban és szeptemberben ( elő-, és utószezon), hogy 3 éjszaka helyett kettőt kell fizetned. 1 éjszaka 7000.- -ra jön ki, és 4 személyes az apartman. Nagyon igényes, és nem lepukkadt. Mi már harmadjára megyünk ide vissza.
A neve : Attila apartman Gyenesdiás.
Sajna a linkjét most nem tudom beszúrni, mert az Origo kidob nem enged fel a netre.De ha ez a név alapján rákeresel akkor megtalálod.
Összesen 4 apartman van, van belső parkoló is.
Gabriella panzió, Balatonkenese.
Keress rá a google-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!