Mit főznétek ma ebédre? Rizses ételre gondoltam
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 09:43
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat lemaradt, hogy 1,5éves gyereknek.
2011. márc. 23. 09:47
3/7 A kérdező kommentje:
Tejberizst sajnos nem tudok illetve nem sikerül jóra, mindig túl sűrű lesz és így nem kell a lányomnak.
2011. márc. 23. 09:48
4/7 anonim válasza:
Nálunk az egyik kedvenc: Megfőzöm külön a rizst, párolok mindenféle zöldséget, ami itthon van (borsó, zöldbaba, répa, brokkoli, ami színes), külön megsütök koöckára vágott csirke vagy pulykamellet. Az egészet összekeverem, jó sok sajtot is teszek bele, majd lefedve a sütőbe teszem, hogy összeérjen. Esetleg a serpenyőben, amiben ahús sült, készítek egy kis szaftot, hogy ne legyen száraz. A krémleves tökéletes hozzá..
5/7 anonim válasza:
Én a múltkor cukkinis csirkeragut főztem tejszínnel és kaporral, nagyon finom lett és kb. fél óra alatt megvolt.
Kis hagymán dinszteltem, a csíkokra vágott csirkemellet megpirítottam (lehet alá tenni bacont is a férfiak kedvéért :) ), sóztam, borsoztam, majd rátettem a félkarikára vágott cukkinit, kb. 10 percig pároltam, megszórtam kaporral és felöntöttem tejszínnel, egyet rottyant és kész! Én rizstejszínnel csináltam, mert a kisfiam tejérzékeny.
Zacskós barna rizst főztem hozzá, aminek a főzővizéből lehet adni a raguhoz, ha nagyon besűrűsödne.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jól hangzik. Mennyi időre teszed be a sütőbe?
2011. márc. 23. 10:03
7/7 anonim válasza:
Kb. 15-20 percre, hogy átmelegedjen. Jó étvágyat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!