Miért van, hogy mostanában ennyi a tesztek csalása? Rengeteg ilyen kérdést találok, hogy negatív teszt ellenére mégis baba van?
nekem volt olyan tesztem, amin kontrolcsík sem volt, pedig mindent jól csináltam. (Nem olyan rém bonyolult dolog). Illetve lehet, hogy azért, mert nagyon érzékenyek a tesztek, ezért mutathatnak nagyobb esélyjel téves eredményt.
Amikor indult a babaproject, az egyik kismama barátnőm figyelmeztett, hogy kettessével vegyem a teszteket.
Előző válaszadónak: azért ez a 80% nagyon cinikus, és bocsáss meg, de durva. Sajnos ismétlődő kérdések vannak, illetve sokan azért írnak, hogy megnyugodjanak, nem azért, mert bénák. Attól még, hogy pl a gyereknevelésben is sok kérdés van, nem azt jelenti, hogy a mai szülők nem tudnak gyereket nevelni, hanem arról, hogy aggódnak, jó szülők, és próbálnak minden segítséget megragadva a lehető legjobbak lenni. Ez nem azt jelenti, hogy képtelenek gyereket nevelni.
Ugyanez a teherbe esésre is, bár tény, néha akad olyan kérdés, amin a Google is sokat segítene.
Persze, a 80%-ot képletesen értettem, és nem gúnyolódóan, nem cinikusan. Ha nagyon nem akar senki válaszolni, és nagyon érdekel a kérdés, én is van, h megkérdezem mégegyszer. Ez nem baj, csak aki olvassa, ne ez alapján szűrje le az arányokat, mert tévedni fog..
Ha neked nem volt kontroll-csík, nem működött a teszt, rossz volt. A kontroll-csíknak ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!