Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miután végzek az iskolával...

Miután végzek az iskolával szülhetek egyből vagy előnyös lenne munkát vállalnom előtte? (27 leszek)

Figyelt kérdés

Tanárnak tanulok, a 27.évem lesz a gyakorlati év.

Sajnos 21 évesen kezdtem el az egyetemet. 19 évesen egy olyan szakon tanultam amit nagyon nem szerettem. 20 évesen 1 évig dolgoztam és emelt érettségire készültem.

Szerintetek szülhetek így egyből mire végzek vagy előbb igyekezzek elhelyezkedni és 1-2 év után.

Csak már annyira nem szeretném tolni, szeretnék több gyereket is. Minimum kettőt, de legszívesebben 3-at.

Mit gondoltok?

2018. ápr. 7. 20:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hoppon maradni és nem toppon. Remélem csak elírás volt.😊

Én nem úgy dolgoztam,"ahogy az időm engedte" hanem úgy jártam be a fősulira!😁 14-18éves korom közt diákmunkáztam onnantól meg főállásaim és hobbi vállalkozásom van. Nekem aztán a fősuli nem akadályozta a felnőtt életem.

Szóval elég furcsa hogy lehet ennyi idősen munkatapasztalat nélkül lenni. Pedagógusoknál annyira hiány van hogy még képesítés nélkül is alkalmaznak - a folyamatban levő tanulmányok előny. Kíváncsi vagyok hány pályázatod utasították el,hogy azt mondod "nem dolgozhatsz"!?

Arra nem írtál a Párod hogy áll a témához. Mert mindemellett ha gyerekre vágysz akkor azt mondom menj a szíved után.

2018. máj. 2. 21:04
 22/22 A kérdező kommentje:
Nyáron én is mindig dolgoztam, meg suli mellett is dolgoztam/dolgozok amikor csak tudok.
2018. máj. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!