Sérvműtétnél mindig raknak be hálót? Utána szülhetek vagy császározhatnak?
Rám vár egy sérvműtét, hálóval lesz. A doki kérdezte, hogy akarok-e még gyereket, mert mondta, hogy ha akarok, akkor inkább a műtét előtt.
A természetes szüléssel nincs gond sérvműtét után, mert nem a kinyomással van a gond, hanem azzal, hogy megnő a has, ergo tök mindegy hogy császár vagy természetes a sérv szemopntjából. A baj az, hogy ott amegműtött has, a háló, és ezután jól megnő a pocak a baba miatt.
És addig mi lesz a sérveddel, olyan sokáig lehet halogatni a műtétet? És ha nem raknak be hálót akkor könnyen kiújulhat a sérv?
Holnap megyek dokihoz, tőle is megkérdezem majd, csak kíváncsi vagyok hogy neked mit mondtak...
Az én dokim mindenképpen rakna be hálót, szerinte így biztonságos.
A nagynénémet műtötték vagy 8-9 alkalommal sérvvel, mindig csak összevarrogatták neki, mindig szétjött,
és azóta lett szuper és azóta nem kellett újraműteni, mióta hálója van.
Nekem azt mondta a dokim, hogy ráér a műtét, de nekem nem fáj, nem okoz panaszt.
Tegnap másik dokinál voltam, nem annál aki azt mondta hogy sérvem van. Ez a doki azt mondta, hogy ez nem is sérv csak az izmok túl lazák a császár után (amit 3 hónapja volt) azért ilyen a hasam...
Jó nem? És most döntsem el én hogy kinek higgyek.
Mondjuk 3 hónap tényleg semmi. Ez még összébb mehet.
Szülés után 1 év, ezt mondják a legokosabbak... Szerintem várj az 1. szülinapig, ha akkor is ott a rés, akkor az sérv...
Sajnos nekem biztos hogy sérv, ez már nem fog összébb menni.
Ne aggódj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!