Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 hós kisbabát már rá lehet...

9 hós kisbabát már rá lehet bízni 1-2 órára babysitterre?

Figyelt kérdés
Nyilván nem akárkire, meg megnézni, hogy az illető hogy bánik vele, de nagyon muszáj lenne. A kisbaba perceket sem bír ki az anyja nélkül, az anyja azonban már teljesen ki van készülve tőle, már nem bírja ezt tovább. (Amúgy nem én, hanem családtag az illető, a babysitter meg az anya ötlete, nem rábeszélték). Ő valahol tudta is előre, hogy ez lesz, ő ezt nem fogja bírni. Szereti meg minden, de neki ez a sülve-főve együtt sok.

2018. márc. 27. 23:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg tartsd meg a segítséged, nem a szó jelentését nem vágtam, csak azt, minek léteznek ilyen nyomi emberek egyáltalán, mint te.
2018. márc. 29. 03:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenki másnak ment a zöld kéz! Legutóbb a nagymama maradt vele amíg az anyának hivatalos ügye volt, és nem volt baj belőle. Sírt egy ideig, de már próbálnak nem rögtön ugrani neki, hanem ráhagyják kicsit.
2018. márc. 29. 03:40
 23/23 anonim ***** válasza:
10 hónapos volt, amikor először hagytam a babysitterre, mert el akartan menni egyedül vásárolni és kicsit kikapcsolódni. Azóta havonta 2-3 alkalommal van itt a sitter, hol egyedül, hol férjemmel ketten csinálunk programot. (nincs családtag, aki segítené nekünk)
2018. márc. 30. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!