Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 hós kisbabát már rá lehet...

9 hós kisbabát már rá lehet bízni 1-2 órára babysitterre?

Figyelt kérdés
Nyilván nem akárkire, meg megnézni, hogy az illető hogy bánik vele, de nagyon muszáj lenne. A kisbaba perceket sem bír ki az anyja nélkül, az anyja azonban már teljesen ki van készülve tőle, már nem bírja ezt tovább. (Amúgy nem én, hanem családtag az illető, a babysitter meg az anya ötlete, nem rábeszélték). Ő valahol tudta is előre, hogy ez lesz, ő ezt nem fogja bírni. Szereti meg minden, de neki ez a sülve-főve együtt sok.

2018. márc. 27. 23:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
én mondjuk inkább nagymamára, vagy kotnyeles rokonra (igen, rád célzok) bíznám, akiben megbízom, mint egy idegenre
2018. márc. 28. 00:45
 2/23 A kérdező kommentje:
Milyen kotnyeles rokon? Nem is lakok egy helyen vele, több száz km-re vagyok... A gyerek nem visel el senkit, nagy rokonság pedig amúgy sincs.
2018. márc. 28. 01:02
 3/23 anonim ***** válasza:
44%
Termeszetesen ra lehet bízni. Ha ennyire sok neki az egyuttlet a gyerekkel, akkor érdemes lenne a korai bölcsődén elgondolkodni.
2018. márc. 28. 06:10
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

Bébiszitterkedtem anno, simán rám bízták.

A rosszindulatúaknak üzenem: nem sok az együttlét, nem kell kotnyeles rokon. Azt gondolom, Apuka+Anyuka is megérdemel pár órát kettesben. Illetve: ha Apuka éjjel-nappal dolgozik és Anyukának hivatalos intéznivalója van?!

Nem lehet tudni soha.

2018. márc. 28. 07:30
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem voltam rosszindulatú, a kerdező írta, hogy sok neki. Nekem is sok volt nonstop 24 óra kettesben a gyerekkel anno. Kell egyedüllétét és teljesen személy függő, hogy ez heti egy óra, vagy napi 3. Korán adtam én is bölcsibe a gyerekemet- igaz nálunk nem volt apuka így anyagilag is szükséges volgg újra munkába állni, de én is feltöltődtem és a gyerek is jól erezte magát
2018. márc. 28. 07:50
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem rà lehet,de kérdés,hogy érdemes e.Lehet csak ront a helyzeten Hidd el idővel javulni fog!Türelem!Nekünk màsfél évig tartott.Ebből 5 hónap volt iszonyú nehéz...
2018. márc. 28. 07:50
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
Akkor minek vállalt gyereket,ha előre tudta? Amúgy a baba most pont a szeparációs szorongàs korszakban van,ilyenkor csak az anya jó.Ha most lepasszolja,annál nehezebben lendül át a baba ezen a korszakon.Ha engednek neki,és sülve-főve az anyával lehet,hamarabb lemegy.
2018. márc. 28. 10:03
 8/23 anonim ***** válasza:
61%

7!

Honnan tudta volna előre? Tan te előre tudod, hogy a gyereked kis ragtapasz lesz 3 évig? Vagy hogy hasfájós lesz? Vagy hogy apuka lelép ?

2018. márc. 28. 12:12
 9/23 anonim ***** válasza:
35%
A kérdező azt írta,az anya ismeri magát annyira,tudta,hogy ez lesz.Ha már így indulok neki,akkor inkább be sem vàllalom.
2018. márc. 28. 12:23
 10/23 anonim ***** válasza:
Miert, utolsó, csak az lehet jó anya, aki nonstop együtt akar lenni a gyerekkel ? Hagyjuk már. Minden épeszű embernek szüksége van egyedüllétre, felnőtt társaságra. Nem attól lesz valaki jó anya, hogy egyfolytában a gyerekkel van. A minőség számít és nem a mennyiség.
2018. márc. 28. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!