Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki szeretne idén kisbabát?

Ki szeretne idén kisbabát?

Figyelt kérdés

Mennyi idősek vagytok?

Mióta vagytok együtt?

Első vagy többedik baba szeretnétek?

Eőtte mentek kivizsgálásokra?

Mikre érdemes elmenni a babatervezés előtt?

2017. jan. 3. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Január 22-re vagyok kiírva, úgyhogy én már szeretnék babát idén.

Semmilyen vizsgálatra nem mentünk előtte.

Februarban még szedtem f.gátlót,majd majusban megfogant, havi 2-3 együttlétből, és ezek sem voltak számolva, hogy ovu szerint legyünk. Utólag visszaszamolva az ovu 17.napjan volt egy együttlét amiből meglett a baba.

Én 27 voltam férjem 36, 10 éve leszünk egyutt Január 14-én. Jó lenne, ha azon a napon kibújna, megkoronázva az elmúlt 10 év sok viszontaksággal, ugyanakkor sok boldogsággal és kitartással eltöltött évünket.

Én ugy voltam vele, hogy adok 1 évet magunknak,ha addig nem jön össze akkor mentem volna kivizsgátatni magunknak.

2017. jan. 3. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is szeretnénk, 29 évesek vagyunk

2009 szeptembere óta vagyunk együtt

Még nincs gyerekünk

A 3. lombikra készülünk (ahogy megjön, indítják is, ami még kb. 2 hét), úgyhogy mi már elég sok kivizsgáláson túl vagyunk. Ha összejött volna az első évben, akkor nem mentünk volna előtte kivizsgálásra

2017. jan. 3. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:

2017ben csak terhessegwt,2018ban babát.

Nyarig nem probalkozunk,még nem lenne jó pénz miatt,utana jöhet.

Általanos kiviszgalasra elmegyek,eves citologia,vervetel,semmi extra.

Első baba lesz

2017. jan. 3. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Kettős érzés kavarog bennem, de valószínűleg idén nem lesz baba. Nem egészen 5 éve vagyunk együtt, 31 és 33 évesek, van már egy 2,5 évesünk. Idén tervezünk költözni, tavasszal visszamentem dolgozni (ráadásul munkahelyet váltottam), így most 1-2 évre jegelve a téma, de tervben van a második.
2017. jan. 3. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Én lassan 26, párom lassan 32.

Harmadik lenne. Ráér még amúgy,októberben született a második.

Nem megyünk kivizsgálásra meg semmire.

A második baba van a páromtól,és nem vagyunk olyan régóta együtt,kicsit több mint egy éve,hamar szerettük volna a babát. Nemsoká házasodunk is.

2017. jan. 3. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Az lemaradt, hogy különösebb kivizsgálásra nem tervezek menni, csak a szokásos rákszűrésre.

2017. jan. 3. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 35 férjem 36 éves. Van már egy 4,5 éves kisfiúnk és egy 22 hónapos kislányunk harmadik baba lenne. Augusztus szeptember körül vágnánk bele.
2017. jan. 3. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok, férjem idén lesz 27 éves.

4 éve vagyunk együtt.

Harmadik baba lenne, az első lányom az előző házasságomból van, a második kislány közös.

Úgy néz ki muszáj lesz elmenni kivizsgálásra, mert már 2 éve próbálkozunk és nem jön össze. A kisebb lányom fél éves volt mikor újra próbálkozni kezdtünk.

Azt nem tudom mire érdemes elmenni de egy alap rákszűrés, hormonvizsgálat nem árt.

2017. jan. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!