Ki szeretne idén kisbabát?
Mennyi idősek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Első vagy többedik baba szeretnétek?
Eőtte mentek kivizsgálásokra?
Mikre érdemes elmenni a babatervezés előtt?
Január 22-re vagyok kiírva, úgyhogy én már szeretnék babát idén.
Semmilyen vizsgálatra nem mentünk előtte.
Februarban még szedtem f.gátlót,majd majusban megfogant, havi 2-3 együttlétből, és ezek sem voltak számolva, hogy ovu szerint legyünk. Utólag visszaszamolva az ovu 17.napjan volt egy együttlét amiből meglett a baba.
Én 27 voltam férjem 36, 10 éve leszünk egyutt Január 14-én. Jó lenne, ha azon a napon kibújna, megkoronázva az elmúlt 10 év sok viszontaksággal, ugyanakkor sok boldogsággal és kitartással eltöltött évünket.
Én ugy voltam vele, hogy adok 1 évet magunknak,ha addig nem jön össze akkor mentem volna kivizsgátatni magunknak.
Mi is szeretnénk, 29 évesek vagyunk
2009 szeptembere óta vagyunk együtt
Még nincs gyerekünk
A 3. lombikra készülünk (ahogy megjön, indítják is, ami még kb. 2 hét), úgyhogy mi már elég sok kivizsgáláson túl vagyunk. Ha összejött volna az első évben, akkor nem mentünk volna előtte kivizsgálásra
2017ben csak terhessegwt,2018ban babát.
Nyarig nem probalkozunk,még nem lenne jó pénz miatt,utana jöhet.
Általanos kiviszgalasra elmegyek,eves citologia,vervetel,semmi extra.
Első baba lesz
Én lassan 26, párom lassan 32.
Harmadik lenne. Ráér még amúgy,októberben született a második.
Nem megyünk kivizsgálásra meg semmire.
A második baba van a páromtól,és nem vagyunk olyan régóta együtt,kicsit több mint egy éve,hamar szerettük volna a babát. Nemsoká házasodunk is.
4-es vagyok
Az lemaradt, hogy különösebb kivizsgálásra nem tervezek menni, csak a szokásos rákszűrésre.
Én 28 vagyok, férjem idén lesz 27 éves.
4 éve vagyunk együtt.
Harmadik baba lenne, az első lányom az előző házasságomból van, a második kislány közös.
Úgy néz ki muszáj lesz elmenni kivizsgálásra, mert már 2 éve próbálkozunk és nem jön össze. A kisebb lányom fél éves volt mikor újra próbálkozni kezdtünk.
Azt nem tudom mire érdemes elmenni de egy alap rákszűrés, hormonvizsgálat nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!