9 hós kisbabát már rá lehet bízni 1-2 órára babysitterre?
Figyelt kérdés
Nyilván nem akárkire, meg megnézni, hogy az illető hogy bánik vele, de nagyon muszáj lenne. A kisbaba perceket sem bír ki az anyja nélkül, az anyja azonban már teljesen ki van készülve tőle, már nem bírja ezt tovább. (Amúgy nem én, hanem családtag az illető, a babysitter meg az anya ötlete, nem rábeszélték). Ő valahol tudta is előre, hogy ez lesz, ő ezt nem fogja bírni. Szereti meg minden, de neki ez a sülve-főve együtt sok.2018. márc. 27. 23:43
11/23 anonim válasza:
Nem,természtesen nem.De a gyerek most az anyjaval akar lenni.Akkor meg egy normàlis anya nem passzolja le.Ha majd átlendül a gyerek ezen az időszakon,akkor meg lehet próbálni másra bízni időnként.De pont a szepakor tenni ezt,a legrosszabb ötlet.
12/23 anonim válasza:
Nem, az a normális, hogy az anya magával is törődik és bármilyen önzően is hangzik, a maga igényeit elégíti ki először, ha azzal nem veszélyezteti a gyereket. Egy idegbeteg anya nem sok jot tud a gyereknek nyujtani. Egy nyugodt a világot képes oda adni. Ha a gyereket egy órára egy megbízható személyre hagyja, akkor fel tud töltődni és képe s lesz magából a legjobbat nyújtani a gyerekenek. Nyilván nem egy vadidegen kell leakasztani ma 13orakor és lelépni, hanem fokozatosan szoktatni a gyereket máshoz és előbb csak a másik szobába menni egy percre és innen eljutni a pár órás távollétig.
14/23 anonim válasza:
De, bármikor, amikor az anya úgy érzi, nem bírja tovább. Kivételt képez a mártír típus, aki a világon mindent feláldoz, mert a gyerek/ferj/kisnyúl aztán ezt a másik szemére veti.
15/23 anonim válasza:
Szóval akkor neked még nem volt szepás gyereked. Akkor megmondom, ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy jól ismert, szeretett személy társaságában is addig ordít, amíg haza nem jössz.
Jó kikapcsolódást annak az anyának, aki ennek tudatában önfeledten tud kikapcsolódni. Végülis fontos az énidő, az meg hogy a gyerek közben sokkos állapotban van, kit érdekel.
16/23 anonim válasza:
Tudjàtok,szerintem az a gond,hogy ezeket az időszakokat muszàj lenne együtt àtvészelni,és ezekből tanulni ,mert később nehezebb helyzetek is lesznek.Aztàn mindig nem passzolhatod le,ha rossz passzban van.Ha belegondolsz ,ez olyan mintha téged is szarban hagynànak a szeretteid,amikor valami bajod van...
17/23 anonim válasza:
A kezdetektől úgy volt szoktatva/nevelve a gyerekem, hogy mással is elvolt. Nekem szükségem volt egyedul töltött időre, hogy aztán a maximumot tudjam adni. Sosem őrjöngött magán kívül. Nem hagytam xarban, megbízható, általa ismert szemelyre hagytam és nem hónapokra, hanem egy órára. Semmi baj nincs ezzel. Bár végülis lehet választani, hogy anya megbolondul és mondjuk depressziós lesz mellé vagy a gyerek megtanulja, hogy anya kicsit eltűnik, aztán újra vissza jön feltöltődve.
18/23 anonim válasza:
Én 6 hónapos korában mentem "vissza" dolgozni - noha home office, de külön szoba a lakás másik felében, messze a nappalitól -, azóta bébiszitterrel van.
19/23 anonim válasza:
1. vagyok, segítek:
kotnyeles – ‘más dolgaiba belebeszélő, beleavatkozó’; ‘‹régebben› nagyszájú, fecsegő’
a kérdező belebeszél a más dolgába, ráadásul több száz km-ről, vagyis segíteni érdemben nem tud, csak jót csámcsogni a kismamám. Ezt is lehet lepontozni
20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, te retardált vagy de durván... Mi abban a belebeszélés, hogy Ő maga mondta el ezt, pont, mikor meglátogattuk, és én itt véleményt kértem ki, egy büdös szóval nem szóltam bele semmibe! Te vagy a kotnyeles, mert csak kötekedni jöttél ide, de állítsd le magad sürgősen! Rajtad kívül nem is pontoztam le senkit, te kis kotnyeles. :p
2018. márc. 29. 03:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!