Van olyan aki megbánta, hogy egy gyereket szült?
Olyanok válaszára lennék kíváncsi akik maradtak egy gyermeknél.
Olyan borzasztó nehéznek érzem eldönteni, hogy bevállaljunk-e mégegyet. Most 3 éves a lányunk, én 30 éves vagyok a párom 35.
Nagyon nehéz szülésem volt, nyilván ez is közrejászik a bizonytalanságomban. A párom szeretne mégegyet a lányunk miatt. Én is szeretnék de mindíg csak arra gondolok mi lesz később amikor nőnek az igényeik a gyerekeknek. Nem szenvedünk hiányt semmiben ez igaz de nem élünk nagy lábon. Amikor jön a suli, tábor stb.... ?
Szeretnénk megadni ( ésszerű kereteken belül) mindent neki/k de nem tudom kettőnek is menne-e.(nem éheznénk ez biztos)
A kislányunk szeretne tesót. Nameg persze vele már annyira könnyűek a mindennapok :) kettővel meg.... :
Nem vagyok a tipikus háziasszony fajta bár próbálok változtatni. Nem tudom hogy szedném össze a gondolataimat ha ketten lennének :D
De nem is szeretném később megbánni, hogy nem lett testvére.
Nekem négy testvérem van(2 bátyjám 2 nővérem) mindenki joban van mindenkivel szeretjük egymást kisegitjuk egymást!a férjemnek van testvére,évek óta nem beszélnek egymással és csodálja azt hogy a mi családunkban micsoda összetartás van!
Nekünk egy kisfiúnk van és én egy gyermeket mindenképp szeretnék míg a Férjem nem.én hiszek abban hogyha egy anya és apa tényleg összetart, Összhangban és szeretetben van addig a család működhet!és én ebben nőttem fel és ez a minta van a szemem előtt és a Szüleim mai napig az unokák terén is rengeteg segítséget adnak(ami ugye a mai világban nem könnyű).ezért érzem azt hogy még magunkat(a férjemmel) a szüleimet neg ajandekozhatnank egy kistestverrel.és a kisfiamon is látom hogy nem egyke fajta hiszen a társaságban nagyon jól eljátszik másokkal is!
Olyan kérdés ne legyen h kell vagy nem kell,hanem hogy te hogyan látod az egészet!
Nem tudom! Hogy őszinte legyek nem is értem miért foglalkoztok a pontokkal :)
Én egyik kezecskére sem nyomtam :) ott van a válaszotok alatt mind a 3 szín. Nem nyomkodok kezeket :)
Köszönöm a választ mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!