Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idén megyek egyetemre és...

Idén megyek egyetemre és tegnap kiderült hogy terhes vagyok. Járhat a 40pont? Hogy kell ezt intézni? (félreértés ne essék nem a plusszpont miatt csináltam csak ha már igy alakult gondoltam megkerdezem)

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 06:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Át lehet menni levelezőre, de az lehet, hogy tandíjas lesz. Nagyon sok szaknak nincs állami finanszírozású levelezős képzése, míg nappali szinte mindenhol van. És vannak olyan szakok, amikből nincs is levelező egyáltalán.
2018. márc. 24. 14:30
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eleve levelezőre jelentkeztél, akkor úgy tudom meg kell lennie valamennyi teljesített aktív (tehát nem passzivált) félévnek, plusz ugye a TO bírálja el. Azt meg végképp nem tudom, hogy államilag támogatottnak számít e.

Amúgy jól "képben" lehetsz ha se a pontokat se azt nem tudod, hogy fogsz tudni járni egyetemre. (de a lényeg, hogy szerinted biztosan felvesznek.) :S Átgondoltátok ezt a gyerekvállalást?

2018. márc. 24. 14:33
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakra jelentkeztél? Mert lehet nincs levelezős képzése.
2018. márc. 24. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!