Párom 9 hetes terhes. Ma kapta meg a nőgyógyásztól a papírt amivel mehet táppénzre. Azonnal el kell menni ezzel vagy pedig dolgozhat még 2 napot?
Hát ez jó kérdés! Az orvos mit mondott? Azt, hogy írassa ki magát, vagy azt, hogy majd ezzel az igazolással tudja kííratni magát.
Ha azt mondta, hogy minden rendben van a terhességge, vérzés sincs akkor szerintem az utóbbi.
Minden rendben a picivel meg mindenkivel. :)
Akkor ez nettó táppénzcsalás.
Ennek az intézési módja nem ez.
Nettó táppénz csalás :D
Bármelyik kismama aki úgy gondolja hogy nem szeretne már dolgozni mert nem bírja elmehet nem kell ahhoz veszélyeztetett terhesnek lenni persze van akinek semmi baja a terhesség alatt és végig tud dolgozni de minden terhesség más az én párom 0-24 be émelyeg hányingere van és fáradt dolgozzon így aki h*lye 2 műszakban 12 órában csak az sztk-s rendelésen ahol sz*rnak az emberre ott nehezebben adják ki az igazolást mint magánba.
Jelzem az igazoláson nincs semmi csak hogy kéri bla bla... állományba vételét és hogy 9 hetes terhes.
Egyik ismerősömet meg az orvos nem engedte dolgozni (olajos munkahely) rá pár hétre el is ment a baba.
Mi inkább nem kockáztatunk.
A normális válaszolóknak köszi ment a like.
Én úgy értelmeztem, hogy még szeretne dolgozni két hónapot. Na mindegy.
Természetes nem csak a veszélyeztetett terheseket lehet korán kiírni hanem akinek olyan a munkaköre mint a párodé.
Az igazolás már meg van, akár holnap mehet a háziorvoshoz, köteles kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!