3 hetes sincs a babám, de ezt az üzenetet kaptam a gyerekorvostól?! Milyen problémám lesz belőle, ha nem viszem hozzá a gyereket?
Figyelt kérdés
Babám február 28-án született, tehát holnap lesz 3 hetes. Albérletben lakunk, és bár nem tartozik a kérdéshez elmondom, hogy rengeteget költöttünk rá, mert nagyon sok rejtett hibája volt, nagyon sok dolog felújításra szorult, sok mindent megjavítottunk, fél éve sem tartózkodunk itt, de azok után, hogy egyszer már megcsináltuk, a kapucsengő újra megadta magát, amit már nem kívántunk saját pénzből újra megjavítani. Ezt a védőnőnek és a gyerekorvosnak is jeleztem. A gyerekorvos első látogatásakor (3 napja voltam itthon, császárral szültem) felkérdezett, hogy ugyan mi tartott ennyi ideig azon, hogy kiérjek hozzá (telefonon hívott, fel kellett öltözzek, de maximum 5 perc alatt kint voltam) és, hogy már tegnap is itt volt, hiába nyomta a csengőt, itt verte őt 20 percet az eső, felháborító. Mondtam neki (ismételten) hogy a csengő nem működik és telefonáljon ide mielőtt jönne, mondta, hogy az nem úgy működik, mondtam, hogy akkor legalább mikor már itt van. Most férjem hozza be a postát és benne van egy üzenet, hogy Ő ma 10:30-kor itt járt, de megint nem tudott bejutni és ma délután 3-ra (már lekéstem) haladéktalanul vigyem be a gyermeket a 4 hetes vizsgálatokra és a 6 hetes oltásra, mert ennek következményei lesznek. Hétvégén fogunk kiköltözni innen és már beszéltem az otthoni (másik település, eddig is ott éltem) védőnővel és orvossal, hogy mennénk majd hozzájuk. Szerintetek ráér a vizsgálat akkor, vagy mindenképp el kell vinnem orvoshoz most is?2018. márc. 20. 17:02
11/11 anonim válasza:
Ez egy farok, szrd le, semmi bajod nem lesz főleg, hogy elköltöztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!