Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen játékai vannak, amivel...

Milyen játékai vannak, amivel a kerti kis pancsoló medencében játszik/játszott? 20 hónapos, kb ez a kor érdeklődése után puhatolózom.

Figyelt kérdés
Jó idő... Kerti pancsoló medence... De nyilván nem fog benne ücsörögni csak úgy. Valamit szeretnék neki venni, de csakis olyat, ami tényleg jó szórakozás nekik. Minden ötlet érdekel! Köszi!
2010. jún. 10. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint a kádban lévő játékok. Öntöget mindenfélével, a legjobb a mi tusfürdős flakonunk. meg ami a homokozóba lenne való. aza amalom-féle.
2010. jún. 10. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
21 hónapos kislányomnak vannak különböző nagyságú flakonjai a vízben, meg egy homokozókészlet (új, nem homokozott vele) is bekerült. Annak a vödreivel öntögeti a vizet, lapátolja a vödrökbe. Ja! van egy kis malom-szerű játéka is, felül beleöntöd a vizet, középen van egy kerék, amit a víz forgat. Ezekkel jól eljátszik.
2010. jún. 10. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Kis műanyag labdákat tettem még bele,kishajót,gumi állatokat.
2010. jún. 10. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

igen, nálunk is a sztenderd fürdőjátékok: kis malom, gumiállatkák, gumival feltekerhető propelleres hajó, flakonok, tálkák, labdák különböző méretben.

ja, még valami: buborékfújó! - bár én tudom, hogy nem iszik bele, egyedül is eljátszik vele biztonságosan.

2010. jún. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!