Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szinten lesz valódi a másik érdeklődése?
Nem az a típus vagyok, aki már az első pár találkozón csókolózik, és 3 randi után úgy tekinti, hogy együtt jár a másik féllel. A kezdeti időszakot szeretem egyszerűen ismerkedésként kezelni.
Viszont honnan lehet tudni, ha valóban érdeklem a másikat, és mi az a pont az érdeklődésben a saját részemről, ami már túlzás?
Biztosan nincs erre "szabály", csak véleményeket szeretnék.
Volt olyan férfi, aki úgy a 2. randitól 3-4 naponta mindig érdeklődött felőlem. (Eleinte heti egy alkalommal találkoztunk.) Viszont olyan is akadt, aki a 3-4 randi után sem jelentkezett a randik között (vele is heti egy találkozó volt átlagban), csak előtte sms-ben, hogy a randit megbeszéljük. Volt olyan is, aki már az első találkozónk után fel is hívott időnként telefonon.
Ti mit gondoltok? Jól sejtem (a kis példámban), hogy az elsőként, és az utolsóként említett férfit érdekeltem csak igazán?
Ha nekem nagyon tetszik a másik, megkedvelem (tehát tényleg érdekel, mi van vele), akkor az tapadósság, ha már a 2.-3. randitól érdeklődöm felőle 3-4 naponta?
23 L
"2.-3.randitól,3-4 naponta" :D
Tovább már nem is bonyolíthatnád.
Tedd fel magadnak a kérdést: Hiányzik,vagy nem?
Ennyire egyszerű.
Jah..a legfontosabb! Nem a lánynak kell "teperni".
Ha nem hívod egy hétig,de ő sem,akkor valszeg semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!