Anyucik ti inkább plüssöket vesztek a gyereketeknek vagy fejlesztőket?
Konkrétan plüsst 1 db-ot vettem, Rossmannban akciós volt egy pihe puha fehér maci (kb 1,5-2 éves korában).
Már 5 éves a fiam, de még mindig ez a kedvenc alvósa.
Van rengeteg Penny-s plüsse is, meg az innen-onnan kapott, nyert...stb.
Teli van vele az ágya.
Ő mondjuk egy kisautónak jobban örül, mint a plüssnek, szóval nem nagyon van értelme venni.
Nem hiszem, hogy csak ez a két véglet van, hogy plüss vagy fejlesztő játék.
Kimondottan sosem vettem úgy játékot, hogy erre azt mondják "fejlesztő". Szerintem az is fejlesztő, ha sarazik az udvaron (és Vekerdy szerint is).
SZóval én nem így kategorizálom a játékokat.
Iszonyat sok plüssünk van, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy én/mi hányat vettünk neki. Cukik meg minden, de nagyon könnyen porosodnak, nálunk meg allergiás az egész család, úgyhogy nem győzöm őket mosni. Illetve periodikusan pár havonta bepróbálkozom a csemeténél, hogy ajándékozzunk el párat, vagy küldjük el a nem használt állatkákat a nagyiékhoz. Néha bejön, néha nem.
Én a fejlesztő jellegű játékokat sokkal jobban szeretem, így inkább ezeket vásárolgatom neki.
4 éves egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!