Volt már olyan hogy utálatot éreztél a gyereked iránt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 22:36
11/14 anonim válasza:
Nem a gyerek iránt éreztem utálatot, hanem az élethelyzet miatt, ami a gyerek miatt alakult ki. Pl. utáltam, h több mint egy évig 2-3 óránál többet nem tudtam egyhuzamban aludni.
12/14 anonim válasza:
Én éreztem egyszer. Legszivesebben otthagytam volna mindent és megszöktem volna.
2éves körül volt. Mivel még akkor is 3-4 órákat aludt egyben éjjel, már nagyon fáradt voltam. Építkeztünk, költözködtünk, közben megadta magát az autóm, ami nagyon kellett volna másnap mert állásinterjúra mentem volna.
Szóval besokaltam! És ő reggel őta csak ordított. Még ekkor nem tudott beszélni sem, és már nagyon ideges voltam h baj van e vele, és h nem értem h mit akar. Csak néztem ahogy üvölt és sírtam. És elfogott az az érzés h utálom az egészet!
A helyzetet, magamat, a férjemet,a gyereket. Mindent. Borzasztó!
13/14 anonim válasza:
Aki nem utálja a gyerekét, miért van lepontozva?
14/14 anonim válasza:
Szerintem azok éreznek utálatot a gyerekük iránt, akik túl hamar meggondolatlanul szültek.Nekik még nem való egy gyerek.Fel kell nőni érzelmileg nem csak testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!