Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mit főztök ma illetve...

Anyukák mit főztök ma illetve mit főztetek? A babátok is eszik belőle vagy neki külön főztök?

Figyelt kérdés

17 hónapos a fiam és eléggé válogatós leginkább a paradicsomos dolgokat eszi, meg a virslit...

szóval nehéz mindennap kitalálnom valamit ezért a ti ötleteiteket várom, (már mindent eszik amúgy a gyerköc)

2010. jún. 9. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

19:53-om:

Es ezert kepes voltal lepontozni azt aki azt irta,hogy zabagep?

En is mondom ezt a fiamra de csak JOINDULATBOL!!!

A tobbi anyuka is igy gondolja szerintem.Miert kell egybol kotekedni?Tenyleg nagyon savanyu lehetsz...

2010. jún. 9. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Pangasius hal volt vajon párolva, és párolt zöldségek. Levest ma nem csináltam, nem volt rá időm, mert eperdzsemet tettem el mellette, de kapott leves gyanánt egy fél üveg Univeres vegyes zöldfőzeléket, az abszolút favoritot:-) 16 hónapos.
2010. jún. 9. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig egytálételt csinálok.
2010. jún. 10. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket tegnap főztem,általában 2 napra elegendő adagot csinálok,így ma is ezt esszük. :)

Frankfurti leves,rakott tészta.Palacsintát sütök majd délután,amolyan desszert gyanánt,vadiúj eperlekvárral!(szintén tegnap készült)

Az én kisfiam is 17 hónapos és sajnos elég válogatós.Leginkább a tésztaféléket,krumplit kedveli.

Ha kedveli a kisfiad a virslit,csinálj jó sűrű palacsintatésztát,forgasd bele a virslit és süsd ki kevés olajban!Lehet,hogy már ptóbáltad,de ezt nagyon szeretik a gyerkőcök.Vagy lángosba is csavarhatod...Tegnap a rakott tésztábais virslikarikákat tettem,kicsit megpirult,nagyon finom volt.

üdv!

2010. jún. 10. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Úristen, most olvasom, hogy valaki kiakadt a "zabagép" szón....hát ez jó, én még kis terroristának is szoktam hívni a fiamat, viccből persze, de neked jó sok nevetés és humor lehet az életedben....szegény....

bocs az offért

nálunk ma tejszínes-sajtos pulykamell volt kukoricás rizzsel, tegnap epres-almás leves, rántott husi krumplipüré, holnap valamilyen főzi, vagy tészta. Az én fiam is válogat, sajna én is és a férjem is, de ugyanazokat szeretjük, így nincs gond. Az én gyerkőcöm rajong a fasírtért, azt szinte bármilyen főzelékkel megeszi (krumpli, borsó, zöldbab) megeszi már a sóskát is, meg a májat( ezt nekik külön, mert én a szagától is rosszul vagyok). Próbáld a főzit virslivel adni, hátha úgy megeszi.

Nálunk jöhet még a pörkölt nokedli, töltött paprika, rakott krumpli, rakott kel, a kínait is szereti, na meg a halrudacska az örök JOKER...:)

leveseket is megeszi, főleg a "mindent bele levest", ami épp itthon van, abból csinálom, ált. krumpli,csirkemell,borsó,répa,karalábé,gomba,hagyma és tejszínnel behabarva, ez a kedvenc + a paradicsomleves.

sokat sütök sütit, ha nehezebb a leves (bableves, halászlé), akkor nem mindig van 2., csak palacsinta, vagy meggyes piskóta, vagy akármilyen sütike.

üdv

2010. jún. 10. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
káposztás tészta volt és nagy sikert aratott
2010. jún. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!