Anyukák mit főztök ma illetve mit főztetek? A babátok is eszik belőle vagy neki külön főztök?
17 hónapos a fiam és eléggé válogatós leginkább a paradicsomos dolgokat eszi, meg a virslit...
szóval nehéz mindennap kitalálnom valamit ezért a ti ötleteiteket várom, (már mindent eszik amúgy a gyerköc)
Tökfőzeléket eszünk ma. Mázlim van, az én babám egy zabagép, és szinte mindent megeszik, amit mi. De ebben a melegben napok óta van hogy nem is ebédel, és nem is nagyon erőltetem. Este meg délelőtt tud inkább enni, míg hűvös van.
Főzz neki mindenféle zöldségleveseket, azokat megeszik a babák.
Tegnap este vacsira csináltam bolognait, abból tetetm neki félre és főztem ki tésztát hozzá.
Ő tegnap este parmezános tésztát evett.
15 hónapos
Nálunk ma brokkolis-tejszínes tészta volt, ez az egyik kedvenc, holnap rántott hekk lesz, sült krumplival és zöldségekkel, ezt is nagyon szereti a lányom.
2 éves a csajszi
Miért baj, az hogy azt írta valaki, hogy zabagép?
Én bélgépnek hívom a lányomat, semmi rosszat nem érzek egyikben sem, te se legyél már ennyire savanyú.
Nalunk tegnap babgulyas volt.A bab kivetelevel evett belole a kisfiam(most 11 honapos es meg megakarom varni amig 1 eves lesz.)
Ma sult csirket keszitek,rizibizi lesz hozza.Ez lesz az O ebedje is.Szerencsere mindent jo izuen eszik es nagyon jo etvagya van.Kulonosen a hust szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!