Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, milyen hajviselet...

Anyukak, milyen hajviselet valt be nektek baba/kisgyerek mellett? Adnatok otleteket, hogy milyenre vagassam?

Figyelt kérdés

Kepet is linkeljetek legyszi, nem muszaj a sajatotokrol, lehet neten talalt kep hasonlo hajrol.

Hosszu, derekig ero egyenes kozepbarna hajam van, amire nem szanok mostansag sok idot, pedig rendszeresen apolnom kellene. Szeretnek valami sokkal konnyebben kezelhetobbet, amit viszont meg ossze lehet fogni, tehat nemtul rovidet.

- Olyat, amit nem kell sokaig szaritgatni

- beszaritas nelkul is jol nez ki

A testalkatom vekonyabb/atlagos, a homlokom kozepesen magas, az arcom hosszukas, ovalis, atlagos kinezetu.

2018. febr. 25. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Derekamig ér és szőke. Szeretem. Amíg a hátam közepéig ért nem volt ennyi nyűg vele, de sajnálnám levágatni. Régen sose nőtt meg úgy ahogy akartam, mert állandóan vasaltam és könnyen tört a vége.
2018. febr. 25. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a majdnem fenékig erő sem szép. De ez csak sajat vélemény. Egyelőre én csak hátkozepig vágnám le, ha úgy sem jó akkor váltanék long bobra.
2018. febr. 26. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!