Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak a kedves anyosom...

Mit csináljak a kedves anyosommal?

Figyelt kérdés
Én olyan helyzetben vagyok hogy a 19 hos fiam nagymamái ,bölcsödei gondozo és védőnő(anyukám) nagyon idegesitő hogy bár én is gondozonő vagyok mindig kritizál és belle szol mit hogy csináljak.Többször össze vesztem vele de semmi.... mindig csak ir és ir ... mist hogy nyugdijas lett heteket akkar velünk lenni.... egyszerűen nem tudom hogy lehetne lekopptatni ,nagyon erőszakos és hülyének nézz..Azt mondta hogy az anyák csak orobálkoznak de ök a gondozok tudják hogy hogy kell nevelni...

2018. febr. 20. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%

És attól még, hogy nem magyar az anyanyelved nem kell helyesen, értelmesen írnod? Akkor nekem angolul és olaszul nem kell helyesen írnom?

De hogy a kérdésre is válaszoljak...

Ha nagyon zavar, hogy mindenbe beleszólnak, akkor mondd nekik, hogy tudod, mit csinálsz és már idegesítenek. Nem kell finomkodni a családtagokkal, ha elvileg neked is megvan ehhez a végzettséged, akár diploma, akár OKJ.

2018. febr. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!