Kedves anyukák, a férjetek, párotok mennyi időt tölt egyedül otthon?
Figyelt kérdés
Egy nap, egy héten?
Nagyon érdelelnek a válaszok.
Előre is köszönöm!
2017. máj. 26. 21:45
1/16 anonim válasza:
Nagyrészt itthonról dolgozik, így sokat.
2/16 anonim válasza:
Kb amig dolgozom. Nagyjábol fordított életet él.
3/16 anonim válasza:
Nekem is itthon van, itthonrol csinalja a munkajat, mellette besegit a haztartasba, van kerti munka is, a gyerekkel is van, mikor mire van ideje.
Szoval sokat. Ha pihenesere gondolsz, kb. estenkent van. De itt egyutt vagyunk.
4/16 anonim válasza:
Minimális. Este 6-ig dolgozik. Néhanapján kint vagyunk a gyerekekkel este 7-ig a játszótéren, akkor van csak egyedül itthon.
6/16 anonim válasza:
A ház úgy van kialakítva,hogy van egy elzárt rész,itt praktizál.
Ebből kifolyólag mindig itthon van,ha úgy nézzük.
7/16 Betu válasza:
Sokat mivel ő van Gyesen a kisfiúnkkal.
Nálunk felcserélődtek a szerepek apa htb. Én pedig dolgozok. Két évig én voltam itthon most ő.
8/16 anonim válasza:
Amíg ő volt gyeden és gyesen, addig semennyit, mert mindig itthon volt vele a fiunk. Mióta visszament dolgozni és a fiunk óvodába jár, azóta heti egy-két délelőttöt, amikor éppen nem dolgozik. Fiunk csak délelőtt van oviban.
9/16 anonim válasza:
Amig dolgoztam max havi 1 hetet vtunk ellentétes műszakban (kb 16-23ig volt itthon egyedül h-p)
Most épp táppénzen tolom egy ideje igy szinte soha csak ha elutazok vagy elmegyek valahova. (havi par ora)
10/16 anonim válasza:
Egyedül semennyit. Nagyon ritka az, hogy ő itthon van, mi meg elmegyünk a gyerekkel. Ha csa én megyek, akkor a gyerek miatt nincs egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!