Miért nem akar játszani a férjem a kislányunkkal? Fürdetni sem akarja. Egyszer etette de akkor elkezdte a sírást mert sokat tett a szájába. Mindent nekem kell csinálni. Hogy mondjam meg neki úgy h megértse?
Én nem akarlak kioktatni de
1: Én innen ismeretlenül honnan a búsfenéből tudjam mi a baja a férjednek. Milyen kételyek, gondolatok vannak a fejében.
2: Neked kéne talán vele beszélni és sajnálatos, hogy 1 évig ez nem sikerült. Ez alapján szerintem nem csak az apa-lánya kapcsolat problémás hanem a férj-feleség is...
??? Te férjed, ezt neked kell tudni, hogyan beszélj vele! 1évig nem zavart ez??
Régen baj, ha a saját gyerekét nem szeretettel gondozza, hanem egy koloncnak fogja fel!
Oké, akkor részletezd már, hogy mi változott szerinted, mert ez így eddig bármi lehet! Stressz, szr munkahely, anyagi gondok, veled nem elégedett, màsik nő stb.
De nem is értem a kérdésedet sem! Ki, ha em te vagy az egyetlen, aki tudhatja, hogy mi történt a férfeddel??? Mi csak találgatni tudunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!