Miért nem akar játszani a férjem a kislányunkkal? Fürdetni sem akarja. Egyszer etette de akkor elkezdte a sírást mert sokat tett a szájába. Mindent nekem kell csinálni. Hogy mondjam meg neki úgy h megértse?
Leírhatnád bővebben, mióta ilyen, változott -e pl a munkahelyén valami, igényelne -e több figyelmet/szexet, stb stb.
Jobb esetben kiégett egy időszaka van, rosszabb esetben .... arról most ne is beszéljünk. Ezektől a pár szavas válaszaidtól meg falnak megyek. Fejtsd ki a totál helyzetet; ne kelljen már kihúzni a szót. Elvégre választ vársz, ennyiből meg segíteni nem tudunk
Valóságban nem így beszélgetek. Most is itt a lányom és szórakozni kell vele..
Igen megkérdeztem semmi baja azt mondta.
Azt is kérdeztem h miért nem akarja fürdetni azt mondta nem tudja h kell és nem szeretné h sírjon mondtam h megmutatom mit csináljon de nem akarja.
Tudom hánytól dolgozik és meddig mindig hazaér pontosan akkor amikor kell, reggel is pont úgy indul h oda érjen.
Egyedül nem nagyon szokott eljárkálni ,csak boltba. Nem hiszem h megcsal
Egy jó nagy beszélgetés. Csodákra képes!
Ja, a férjeddel, nem velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!