Amerikában élő családok, nemzetközi nevet adtatok?
Igazából a kérdésem bárkihez szólhatna,érdekelnek a vélemények.Kint élünk Amerikában,párom itt született.Most várom az első babáinkat.Már mindenórás vagyok,de nevet még nem sikerült kitalálni(azután döntünk miután megszülettek).Nagyon tetszik a Wyatt és a Wade név viszont nem tudom merjük-e ezeket adni,hogy a nagyszülök meg a család ki tudja-e majd mondani,vagy esetleg ha majd hazamegyünk Magyarországra.Van más név is a tarsolyban,ami nemzetközi,de ezek nagyon tetszenek.A kislányunk neve már megvan,nála még a második néven vacillálunk.
Mit gondoltok?
A Nolan nevet például ugyanúgy mondjuk ahogy magyarul,ezt is írtam,hogy tetszik.Felmerült még az Oliver és a Vincente is.Nagyon nehéz ez a névválasztás.
A kislányunk valószínű az Abigail nevet fogja kapni,a második néven még gondolkozunk(Isla vagy Mila).
Ismerőséknél
- Dániel
- Lara és Nori
A miénk Olivia (Elmira?) vagy Martin lesz.
Gratulálok a picikhez! Sok boldogságot és egészséget!
Szép neveket választottatok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!