Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amerikában élő családok,...

Amerikában élő családok, nemzetközi nevet adtatok?

Figyelt kérdés

Igazából a kérdésem bárkihez szólhatna,érdekelnek a vélemények.Kint élünk Amerikában,párom itt született.Most várom az első babáinkat.Már mindenórás vagyok,de nevet még nem sikerült kitalálni(azután döntünk miután megszülettek).Nagyon tetszik a Wyatt és a Wade név viszont nem tudom merjük-e ezeket adni,hogy a nagyszülök meg a család ki tudja-e majd mondani,vagy esetleg ha majd hazamegyünk Magyarországra.Van más név is a tarsolyban,ami nemzetközi,de ezek nagyon tetszenek.A kislányunk neve már megvan,nála még a második néven vacillálunk.

Mit gondoltok?

2018. febr. 9. 00:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A Nolan nevet például ugyanúgy mondjuk ahogy magyarul,ezt is írtam,hogy tetszik.Felmerült még az Oliver és a Vincente is.Nagyon nehéz ez a névválasztás.

A kislányunk valószínű az Abigail nevet fogja kapni,a második néven még gondolkozunk(Isla vagy Mila).

2018. febr. 9. 11:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Abigail Mila szép szerintem. És mehet a Wyatt is. Kiejteni sem olyan bonyolult. Illetve 2.név szerintem olyan szempontból felesleges, hogy kint Wyatt, itthon meg Tomika... Illetve Daniel. Itthon Dániel, Dani. Amerikában meg nem "Deniel"? Mert akkor megint felesleges ilyen nemzetközi nevet adni. Azt adjátok ami nektek tetszik. Egyetlen egy oka van, hogy magyar nevet adnék, ha tudnám hogy ideköltözünk.
2018. febr. 9. 14:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
James?
2018. febr. 9. 21:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi Angliaban elunk. Az egyik lanyunk Laura, megertik Mo-on es itt is :)
2018. febr. 10. 14:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerőséknél

- Dániel

- Lara és Nori

A miénk Olivia (Elmira?) vagy Martin lesz.

2018. febr. 10. 18:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Még ízlelgetjük kicsit a neveket😄még nem tudjuk biztosra de nem maradnak név nélkül😁
2018. febr. 10. 23:22
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek!Ma 7 hetesek a picik.Jonathan Wade es Abigail Mila lettek.
2018. ápr. 3. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok a picikhez! Sok boldogságot és egészséget!

Szép neveket választottatok ^^

2018. ápr. 3. 14:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szepen!
2018. ápr. 3. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Johny és Abby (Dzsoni és Ebi)...szép nevek. Így becézve még a nagyszülők is meg tudják jegyezni. Gratulálok a babákhoz!🙂
2018. ápr. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!