Nemzetközi nevek?
Sziasztok!
Külföldön élünk, és olyan nevet szeretnénk majd adni a gyerekeinknek, ami nemzetközi, tehát külföldön és otthon is használatos, mint pl. a Daniel, Erik, Jennifer, Hannah, stb. Nincs valahol ilyen lista, a nemzetközi nevekről?
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Szerintem külön ilyen lista nincs, de tippeket tudunk adni :)
Nekem első körben az Izabella jutott eszembe, azt majdnem mindenhol ismerik.
Lista nincs, de ha mondasz konkrét országot, akkor elég sok jó ötletet fogsz kapni.
Egyébként a biblia nevek pl. minden európai országban használatosak.
Ország Amerika, Anglia :)
Előre is köszönöm! Várok mind fiú, mind lány neveket!
Minél többet írtok annál jobb :D
Liza/Lisa, Léna , isabella, Bella, Daniel, Kate/Kathlin
Még írok ha jut eszembe :)
Rebecca, Lilly, Vanessa, Emily, Nicole, Rachel, Sophie.
Adam, Robert, Thomas, William, Noel, Peter, Samuel.
Szia!
Mi is kulfoldon elunk. 2 fiunk van: Erik Tibor es David Mark.
Ezekbol ugye egyedul a Tibor nem nemzetkozi de mivel egyszeru nev nagyon konnyen kiejtik es leirjak az itteniek, meg sosem irtak el sehol (ferjemet is Tibornak hivjak)
A tobbi meg ugye az Erik, David,Mark mind nemzetkozi. Bar mi direkt Eriknek es Marknak anyakonyveztettuk es nem Eric-nek meg Marc-nak. Direkt valasztottunk mi is nemzetkozi neveket.
Lanynev mindket terhessegem alatt a Viktoria volt. Masodik nevkent tobb lehetoseg is felmerult: Olivia,Diana,Emma,Blanka.
Ezek is mind nemzetkoziek.
Szeretnenk meg harmadik babat ha O is fiu lesz akkor a Benjamin az eselyes. Ez szinten nemzetkozi :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
A Daniel felé hajlok a legjobban. :) Bár mióta megtudtuk, hogy lehet bármilyen nevet adni a gyereknek, akár olyat is, ami otthon nincs, mint például a William, azóta picit elgondolkodtam... :) Ezt az egyik itt élő barátnőmnek mondták otthon a hivatalban, és az ő kisfiuk Aidan lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!