Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennétek így az esküvőre?

Ti mennétek így az esküvőre?

Figyelt kérdés

Májusban lesz sógorom esküvője. Jó hosszú procedúra lesz, fél 2-től kb. fél 8-ig tart maga az esküvői rész, utána jön még a lagzi.

Ők úgy gondolták, hogy mi majd ott leszünk végig és megyünk minden helyszínre az addigra 8 hónapos babánkkal, én viszont maradnék inkább a lagzi helyszínén, ahol a szállásunk is lesz, és csak az ott megtartott eseményeken vennénk részt. Őszintén szólva nem tudom, mennyire bírná egy ilyen pici baba (mondjuk nagyon nyugis), de sógoromék olyan értetlenek, leendő sógornőmnek meg hajmeresztő gondolatai vannak ezzel kapcsolatban (pl vigye a baba az ölemben a gyűrűjüket az oltárig).

Ha valaki megosztaná a tapasztalatát egy ilyen korú babáról, annak megköszönöm, mert nem sok baba volt eddig a közelemben.

2018. febr. 8. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem most 8hós a fiam, nem tudom elképzelni, hogy ezt bírná.

Mi majd augusztusban megyünk esküvőre akkor 14 hós lesz de így is parázok az evés-alvás-tisztába tétel miatt.

2018. febr. 9. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!