Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában mennétek a polgári esküvőre? Már a második esküvőm, mer elvált vagyok. Csak azért érdeklődöm, hogy igaz csak kosztümben lehet másodszor?
Majdnem mindegy (tulajdonképpen a te dolgod), de szerintem a hosszú fehér menyasszonyi ruha második esküvönél nevetséges, ezen kivül minden más megy. Ha kosztüm nem tetszik, akkor szép ruha, kisestélyi, nadrágkosztüm vagy bármi, amiben jól érzed magad és elég ünnepélyesnek tartod.
Tudom, hogy sokan a menyasszonyit sem tartják kizártnak, de nagyon sokan ezt csak az elsö esküvönél vennék fel, késöbb már nem.
Nem igaz, hogy csak kosztümben lehet.
Én tőlem olyan ruhát húzol amilyet csak akarsz, de második esküvőre szerintem nem illik felvenni egy hófehér ruhát, inkább egy ecrut, pezsgőszínt választanék.
Ettől még a fazon lehet szokásos hosszú-abroncsos menyasszonyi, csak én a nagyon fehér színt kerülném.
ma 12:22
Szerintem ne kosztümöt válassz, az nem hangsúlyozza ki eléggé ennek a napnak az ünnepélyességét. Gondolj bele, egy bizonyos körben vannak olyanok, akik akár minden nap kosztümben járnak pl. dolgozni. A kosztüm tehát túl hétköznapi. Szerintem válassz olyan ruhát, ami nem tiszta fehér, hanem vannak benne más színek is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!