A Lenke nevet újszülöttnek "ciki" adni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekünk, de gyakorlatilag mindenki azt mondja, nagyon elavult, öreges név.2018. febr. 7. 23:05
1/17 anonim válasza:
Nem is az hogy elavult de eléggé csúfolható. Tuti ügyetLenkének fogják hívni vagy szerencsétLenke stb. csóri gyereket.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ha nektek tetszik nyugodtan adjátok. Bármilyen nevet lehet csúfolni. Persze a mi fülünknek furán hangzik, de amikor ő lesz idősebb a sok Zoé és Hanna lesz a nyanyás név. Akkorra ez pont egy elég ritka és különleges név lesz. Nekem pl. kifejezetten tetszik a Rozália vagy Róza név, pedig ez is elég öreges... De 10-20 év múlva már nem lesznek öreg Rozik :)
3/17 anonim válasza:
Teljesen jó név, nekem nem hangzik öregesnek. Ismerek is egy két éves Lenkét!
4/17 anonim válasza:
Most a régi nevek a különlegesek...mert mindenki modern fura neveket ad. Szerintem teljesen jó.
5/17 anonim válasza:
Igen, ciki. Újszülöttnek Jázmin, Hanna és Csenge nevet adunk, Lenkét majd akkor, ha öt éves lesz.
6/17 anonim válasza:
Milliószor szebb, mint a tucat Emma, Hanga, Lili vagy valami rendkívül "modern" Dzsesszika, Vanessza, Kéleszi és hasonlók.
Van Lenke nevű kislány az ismerősi körömben. Egy tündéri, gyönyörű lány, és eszembe sem jut, hogy öreges lenne. Add bátran!
7/17 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Nektek tetszik normális név biztos nem fog még egy szaladgálni környéken .
9/17 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ráadásul gyakori is, tehát nem fog kilógni a sorból.
mindenesetre sokkal szebb mint a mostani külföldies divatnevek.
10/17 anonim válasza:
Szep nev, egyaltalan nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!