Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a jégvarázs című...

Szerintetek a jégvarázs című mese miatt ciki név lehet az Elza? Ismertek olyat akit így hívnak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem ciki.

Nem ismerek ilyen nevu holgyet.

Amugy nem tetszik a nev, de nem a Jegvarazs miatt.

Egyebkent volt regen valami oroszlanos film vagy mese, abban hivtak igy az oroszlant, nekem mindig az jut rola eszembe.

2017. nov. 5. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Nekem tetszik a név. Nálam olyan szinten van mint a Helga
2017. nov. 5. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egyáltalán nem gáz.Gondoljunk bele,más mesékből is adnak neveket.Például A Bella,szépség és a szörnyeteg(tudom hogy ő Belle csak hasonlít.Vagy az Eperke,vagy az Anna szintén a jégvarázsból.Én adnám,szép név.Kislányom legjobb barátnője Eliza,Elzát nem ismerek.

Fésűs Nelli kislánya azt hiszem Elza,és nem beceneve.Ha nem így van bocsi,nem követem.

2017. nov. 5. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm, akit Elzárják hívnak, soha nem jutott eszembe róla a mesében szereplő karakter. Szerintem szép név :).
2017. nov. 5. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
*Elzának (bocsánat, kijavítja a telefonom)
2017. nov. 5. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Eliza
2017. nov. 5. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Elzának hívnak.

Szerintem cseppet sem ciki,általában az embereknek amint meghallják nem az jut róla eszükbe de ha mégis az sem baj végülis nem egy főgonosz volt.

Mindenesetre szerintem nem csúnya név és kisgyerekekként meg felnőttként is teljesen viselhető.

2017. nov. 5. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem oviban volt egy Elza csoport társam és már akkor nagyon tetszett a neve.Most pedig a 7 hónapos kislányom neve Elza.
2017. nov. 5. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Elzáról mindig Joy Adamson Elzája jut eszembe, ő egy árván maradt oroszlánkölyköt nevelt a férjével együtt, erről az oroszlánról, illetve kölykeiről 3 könyvet is írt, fantasztikus igaz történet.

Ismerek egy Elza nevű hölgyet, a sors iróniája, hogy ő épp vadász. Nem is a neve fura nekem, hanem az, hogy nő létére vadász :)

2017. nov. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!