Most néztem bele a LOgan címü filmbe. X-man fannok! Nektek nem ciki hogy az őt alakító ember már gyak egy trotty? Most komolyan. Nem ciki ez nektek? Nem kéne leváltani? Nem vagyok x-man fan, csak kiv voltam erre a filmre. A régiek jók voltak.1-2
Most troll kérdés vagy sem... válaszolok.
Mielőbb egy filmről bármiféle kritikát formálsz előbb nézd meg... Már a film eleje óta arról szól, hogy Logan megöregedett, nem a régi = a színész pont ideális és elvileg utoljára alakította már Logant.
Illetve egy filmbe nem belenézegetni kell, hanem megnézni... A trailer pedig akkor igazán jó (szerintem), ha nem mond el sok mindent a filmről és felkelti azok érdeklődését, akiknek szól a film. (de ha csak a trailert nézted, vagy 1-2 jelenetet szerintem már ott kiderülhetett volna számodra..)
És rossz hírem van számodra, lesz új Terminátor :P
És már alapból játszotta el Arnold Schwarzenegger öregen (Terminator: Genisys)
Úristen de hülye vagy...
Először is Hugh Jackman, aki Logan-t játsza, 49 éves, a filmben szándékosan öregítették. Az neked már trotty? Például Arnold már 70-et tapossa.
Nem ciki, de látszik rajtad, hogy semmit nem tudsz a képregényes világról. Ami nem baj, de akkor ne játszd az agyad.
A film egy nagyon híres és iszonyatosan jól megírt képregénysorozatra épült.
Tudod, ahogy a való világban, az X-Men világban sem minden rózsaszín. Ez a film az egész mutáns lét egy másoldalát tárta fel, ami a rajongóknak nem idegen.
Rozsomák eleve itt lehetett az igazi önmaga, a karakteréhez jobban illik ez a sötét tónus, a képességéből kiindulva.
Nekem nagyon tetszett, a végét meg is könnyeztem.
Miért lenne ciki, ha megnézek egy filmet, amiben a főszereplő nem 25 éves? Te ilyen ostoba vagy? Ennyi erővel nem ciki, hogy a szüleid se fiatalok már? Fú... váltsuk le őket is!
Amúgy, hogy tudsz kiakadni egy filmre, ha nem is láttad + nem is vagy rajongó? :D Kiakadás helyett inkább tanulj meg fogalmazni meg helyesen írni.
Remélem a kérdés kiírása óta fejlődtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!