Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valakinek boldog gyermekk...

Volt valakinek boldog gyermekkora elvált szülők gyermekeként?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem jó gyerek korom volt.

Talán azért is mert még csak 3 éves voltam amikor elváltak a szüleim.

Nekem természetes volt,hogy nincs apám.

Nem is ismertem.Más városba lakik mai napig.

Aztán kb.18 éves voltam amikor apai mamám megjelent egyszer.Később ismertem meg apámat.De megmondom őszintén teljesen idegen ember számomra nem is tekintem apámnak.

A mostani felesége kereset fel anno fb-n elkezdte,hogy nem volt olyan párja anno aki engedte volna,hogy velem tartsa a kapcsolatot meg mennyire bánja meg hasonlók.be is olvastam a mostani feleségének.

Nagyon haragudtam rá és nehéz volt elfelejtenem azt a sok évet amit nem volt hajlandó velem tölteni.

Anyu soha nem mondott róla rosszat.

De felnőtt fejjel tudom nem így kellett volna történnie.

Soha nem lesz kapcsolat köztünk hogyan is lenne ha számomra ő nem az apám

Nem hiányzik egyáltalán.

2018. febr. 8. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon örültem, mikor 11 éves koromban elváltak, mert addig napi szinten ordítoztak egymással. Aztán mondjuk eléggé elcs.szték azzal, hogy nem álltak szóba egymással, így a kamaszkorom azzal telt, hogy rajtam keresztül üzengettek egymásnak. Na, ezt a hibát sose kövessétek el, és arra is próbáljatok figyelni, hogy ne mondjatok egymásról rosszat a gyereknek a volt pároddal egymásról.
2018. febr. 8. 09:18
 13/13 anonim válasza:
Egy ideig az volt. Aztán apámnak lett egy élettársa aki féltékeny volt rám mert amikor náluk voltam (minden 2. hétvégén) akkor velem többet foglalkozott az apám mint vele. Aztán ebből lettek ott a viták a vége felé már olyan volt mintha idegeneknél lennék. Apum szinte rám sem nézett. Engem okolt az miatt hogy veszekednek. A nő egy idő után nem engedte meg hogy oda menjek szvl már nem is találkoztunk. Kb 1 éve nem láttam az apámat és már nem is beszélek vele. Közben anyámnak is volt egy élettársa de vele jól megvoltam .
2018. ápr. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!