Van értelme a bébitaxinak?
2 hónap múlva lesz a fiam első szülinapja és ezt szeretnénk venni neki. Anyósom szerint teljesen felesleges, inkább kismotort vegyünk. Rég volt már ilyen kicsi gyerek a családban, így nem igazán tudom, hogy melyik lenne a jó. Szerintem a motor még ráèr.
Szerintetek is hülyeség a babataxi? Ti mit vettetek a gyereknek első szülinapjára?
A fiam 1 évesen kapott motort, 13 hónaposan megtanulta lendíteni magát rajta. Szerintem még 1 hónap és az udvarra is le tudjuk majd vinni. :)
Szóval szerintem is inkább motor. Tovább is tudja használni.
Nálunk örökölte a taxit, 9 honaposan már a nagyteso maga elé rakta, kismotorozni is akkor kezdett.
Szerintem mindkettö jo, nyuszi motorral kezdett, nekunk a ketto volt kb 6 ezer ft, nem fér bele mindkettö esetleg?
Én a taxit azért szeretem,azzal bent rohangálnak van csomagtartoja..mennek vele boltba stb..25 kg ig terhelheto, a motorokat pedig kint használják
Lassan 2 éves, de nem szereti a kismotort, mindig bébitaxival közlekedik mindenhova a lakásba, utcára sajnos kicsi mondjuk.
Arra figyelj olyat vegyetek ami keskeny, mert volt egy szép piros autónk de akkora terpeszbe volt hogy le se ért a lába.
A 9 hónapos lányomnak épp a héten vettem elő. Úgy feszít rajta, mint pók a lucernásban. Imádja. A nagyobb is kb. ennyi idős volt, mikor kapta és 2 éves koráig nyúzta. Most is rápattan (3,5 éves), ha a húga "hagyja".
A kismotor ráér még szerintem, de az is megoldás ha anyós vesz kismotort, ti taxit és nincs vita.
Akkor lehet, hogy a nagyièk vehetnènek motort, mi pedig taxit és majd meglátjuk melyik tetszik neki. Vagy tényleg az is jo, hogy ha esetleg a motor is bejönne neki lehetne kint, a taxi pedig bent.
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!