Milyen estekben értesítenek a rákszűrésről? Van értelme beperelni őket? Elvetéltem . Sztk
Én nem perelnék. Sajnos több mint valószínű, hogy egyébként is elment volna a baba.
Hibáztak, mert nem vették észre, ez is előfordul. Tudom, nem kéne, és nem is védem őket, mert nekem is megvan a magam véleménye róluk (és nem pozitív)!
Azt tudod tenni, hogy mostantól jobban odafigyelsz az egészségügyi állapotodra, hogy az ilyen dolgok ne fordulhassanak elő, vagy hogy még idejében elkapjátok azt!
No meg kerülöd az sztkt, én sosem jártam nőgyógyászati vizsgálatokra oda.
Inkább kifizetem azt a 10-13 ezret évente a szűrésre, de tudom, mert megbízom az orvosomban, hogy jó kezekben vagyok. És így van ez akkoris ha bármi problémám van, vagy pozitívat tesztelek.
Nagyon sajnálom.
Ismerek olyat aki hasonló miatt perel, csak neki azt mondták a sürgősségin, hogy zúzódása van és elküldték. Egy hónap szenvedés után visszament, és kiderült, hogy törése volt, amit a felülvizsgáló orvos észre is vett a leletein, de neki nem szólt senki, így rosszul forrt össze a csont. Utólag már nem lehet korrigálni.
A te esetedben viszont azt tudnod kell, ha perelsz is, a babát soha nem kapod vissza. A pénz se fog boldogítani sajnos.
De, elvetéltél volna, mivel alapból szar körülményeknél tapadt meg a magzat - gyulladás, stb., csoda, hogy megmaradt valameddig.
Perelhetsz, de nem fogsz nyerni > ezesetben tiéd a perköltség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!