Szerintetek hogy lehet, hogy a libero arca versenyen, az élmezőnyben lévő babák nem is olyan "szépek", mint akik hátrébb vannak?
Ők az első 12. A 2., 4., 6., 8. még rendben van, de egy csomó kép teljesen rossz minőségű! Hogyan lehet ennyi szavazatuk?
Én megnéztem jópárat, és azt kell mondjam, nem tudnám eldönteni, melyik a legszebb. Olyan szépek a babák, úgy értem általánosságban. De a legeslegszebb számomra...még nem született meg, majd két hónap múlva fog:D Én látatlanba rá szavazok:D
Igen, tényleg azon múlik az egész, hogy kinek mennyi ismerőse van. Én soha nem nevezném be a gyerekemet. Nem elég, ha én tudom, hogy gyönyörű?:D
Undokok vagytok lányok! Megnéztem az első 3 oldalt, de nem találtam, csúnya gyereket. Pedig nekem is van egy csodaszép lányom, de soha nem nevezném be ilyen versenyre, nem alacsonyodok le, hogy másoknak könyörögjek. Utálom, mikor tele van a postaládám anyukák könyörgésével. Szánalmasnak tartom.
Amúgy meg azt nem értem, miért nem tartják be páran a játékszabályokat, egy csomó gyereken nem látszik a pelenka. Ráadásul jó pár képen utána tették rá fotosoppal a labdát.
Pont azt nézegettem, hogy aki az első helyen van, az a kisfiú már tuti nem pelenkás!
Mellesleg az arca sem látszik a képen...
Jól kiraktad a kérdést, aztán meg ha itt van az anyuka akkor lesz nagy hőbörgés:D Amúgy meg nem kell ilyenre nevezni,ilyen egyszerű, mert ez csak arról szól,hogy ki gyűjt több ismerőst:)
Mellesleg meg kell hagyni van tényleg pár nem szép gyerek, de az ikerfiúk egyikét szívesen elfogadnám a lányom mellé:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!