Mi a feladata egy irnoknak egy dijlivas versenyen?
Meg fogsz lepődni: írnod kell, amit a melletted ülő bíró mond. (a ló és lovas hibáit)
Sokat lehet belőle tanulni, érdemes elmenni, ha nincs szerencséd sokat kell írnod és nem figyelhetsz közben. :)
írnokoskodni baromi jó! bár csak 2x volt rá alkalmam 1-1 3napos versenyen, imádtam. tök jól össze lehet spanolni a bírókkal.
Az a dolgod, hogy adott feladathoz beírd a kapott pontot és a megjegyzést. ez úgy működik, hogy te is és a bíró is megkapjátok a programot, csak a te programod pontjait értékelő táblázatba szedik, és a bíró diktálja, mit írj az üres rublikákba. Ha mákod van, a bíró pusztán néhány szóban, velősen bírál, és nem kell hólyagosra írnod a kezed, de van, hogy hosszú, kifejtős bírát kapsz, aki folyamatosan diktál.
Szerintem érdemes elvállalni, mert baromi sokat lehet belőle tanulni. :)
Imádok írnok lenni, főleg, ha nem szószátyár a bíró! Ha nem csak írnom kell, hanem rá is tudok pillantani a lovasra, rengeteget lehet tanulni belőle!
A dolog mikéntjét már leírták előttem.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!