Egy díjugrató versenyen muszáj ugró nyerget használni, vagy lehet indulni univerzális nyeregbe is?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:04
1/7 anonim válasza:
attól függ mennyire rangos a verseny.egy házi bajnoságon lehet,de egy nemzetközin már nem biztos.persze ezt a vezetőségtől ,vagy a szervezőktől kell megkérdezni.kell megkérdezni
2/7 A kérdező kommentje:
ha versenyen ugrót használok,a pályán meg univerzálist az előbb utóbb feltöri a hátát a lónak.Nem?
2011. júl. 24. 16:19
3/7 anonim válasza:
Szerintem legyen egy mindig megszokott nyerge. Országos, és nemzetközi versenyeken ugró nyereg. Amúgy meg bármiylen jó. pl amibe leraktad a REVet. :)
4/7 anonim válasza:
nem fogja feltörni a hátát, ha kétféle nyerget használsz, gondolj bele, a militarysok is többféle nyerget használnak. a lényeg, hogy mindkettő passzoljon a lóra.
mellesleg még szerintem B0-ban és B1ben használhatsz univerzális nyerget, de a magasabb akadályokon már nagyobbakat kell könnyíteni. viszont ha engem kérdezel, akkor már az edzés elején is használhatsz ugrónyerget, mert ennek olyan támaszai vannak, ami segít neked az ugrás felett
5/7 anonim válasza:
előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy a versenyszabályzat nem korlátozza a felszerelésed, bármit használhatsz. (persze tiltva van pár segédszár, meg ilyesmi, de a kérdésed nem erre vonatkozott :)
6/7 anonim válasza:
Miért nem szereted az ugrónyerget? Más az univerzálisat utálja nagyon. Elmesélnéd mi a bajod vele? Még nem nagyon hallottam ilyet:O:D
7/7 A kérdező kommentje:
volt szerencsém ugratni rendes ugró nyeregben meg univerzálisban...nekem az univerzálisban sokkal jobb volt,kényelmesebb
2011. júl. 24. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!